ACNEWS

Bocsánatot kért Vadon Jani a kolumbiai kisfiú megalázásáért

Nagy port kavart a Celeb vagyok ments ki innen! műsorvezetőinek erőltetett poénkodása. Ismét túl messzire mentek…

Hirdetés
Ad image

Nagy port kavart a Celeb vagyok ments ki innen! műsorvezetőinek erőltetett poénkodása. Ismét túl messzire mentek…

Az RTL celebrealityjében nemrég a két műsorvezető bemutatott egy helyi kisfiút „Pedritót”, aki valószínűleg egy árva szót sem értett magyarul. A két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani ezt ki is használták élő adásban, és az elején ártatlannak tűnő párbeszéd hamar kínossá vált:

– Jani: Pedrito, figyelsz rám?

– Pedrito: Sí Senor!

– Jani: Balázs egy senki, ugye?

– Pedrito: Sí Senor!

– Jani: Jól van akkor

– Pedrito: Sí Senor!

– Jani: Anyád megmondta, hogy én vagyok az apád?

– Pedrito: Sí Senor!

– Jani: És hogy a többieké is?

– Pedrito: Sí Senor!

– Jani: Szereted még mindig a Chokitót?

– Pedrito: Sí Senor!

– Jani: Tudod, hogy ha mondjuk tíz éven keresztül fánkot fogsz zabálni, mint eddig, akkor 150 kiló leszel 16 éves korodra, ugye?

– Pedrito: Sí Senor!

– Jani: Tudod, hogy a tequila öl, butít és nyomorba dönt, ugye?

– Pedrito: Sí Senor!

– Jani: Jól van akkor.

Az elhangzottak sokakat megbotránkoztattak. Többek között Mérő Vera írót és aktivistát, (ő volt az aki, annak idején felemelte a hangját az ellen, ahogy bántak a nőkkel a ValóVilágban, és elindított egy párbeszédet a párkapcsolaton belüli erőszakról) aki nyílt levelet fogalmazott a látottakkal kapcsolatban a közösségi oldalán.

Az eset után lapunk felkereste az RTL sajtóosztályát, hogy megkérdezzük, miként reagálnak a botrányra, helyesnek tartják-e az elhangzott párbeszédet János és a kisfiú között. Ezen kívül azt is megkérdeztük tőlük, miként gondolkodnak arról, hogy többeknek felkeltette a figyelmét, mikor Vadon Jani a konkurens tévécsatorna (TV2) adására mondta azt, hogy unalmas. A közösségi oldalakon többen is etikátlannak  tartották ezt a fajta szúrkálódást, műsorvezetést. A válasz kisvártatva megérkezett.

„A Celeb vagyok, ments ki innen! című műsorban látott, félreérthető jelenettel kapcsolatban ma este, élő adásban fog reagálni a két műsorvezető, Sebestyén Balázs és Vadon Jani” – írta az RTL sajtóosztálya, bár a második kérdésünket figyelmen kívül hagyták.

Az ígéretüket betartották, a tegnapi adásban Vadon Jani élőben kért bocsánatot a történtekért.

„A tegnapi műsorban volt egy jelenet, amit egy általunk Pedrónak nevezett kisfiúval együtt játszottunk el, és azt szeretném mondani, hogy mindenkitől elnézést kérek, akit megbántottam ezzel a jelenettel. Nem ez volt a célom, ironizálni szerettem volna, sajnálom, hogy ha nem jött át, elnézést, tanultam belőle…. Ne próbálják meg eladni a cikkeket Balázs nevével, mert én vagyok a felelős, és elnézést kérek érte. Tudom, hogy így utólag ez már egy picit eső után köpönyeg, de ennél többet nem tehetek. Tényleg tanultam belőle, nem fog többet előfordulni, igyekszem” – mondta a műsorvezető, majd a későbbiekben persze a bocsánatkérésnek elvették a komolyságát, amikor Balázs az egész műsor alatt azzal viccelődött, hogy nem hagyja társát beszélni, mert „abból úgyis csak a baj van”.

Nem ez volt az első eset egyébként, mikor ebben a műsorban túl messzire mentek a „viccelődésben” a műsorvezetők. Korábban például Novák Angélát alázták súlyosan a nőiségében sok epizódon keresztül.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés