ACNEWS

Bódi Csabi balesete megrázta az egész családot

Bódi Guszti és Bódi Margó fiának ez már a negyedik karambolja volt az elmúlt tizenhat évben, ahogy ő fogalmazott: háromévente történik valamilyen baj.

Hirdetés
Ad image

Bódi Guszti és Bódi Margó fiának ez már a negyedik karambolja volt az elmúlt tizenhat évben, ahogy ő fogalmazott: háromévente történik valamilyen baj.

„Áporkára tartottam koncertre, és szabálytalanul bekanyarodott elém egy autó, sajnos elkerülhetetlen volt az ütközés. Döntenem kellett, melyik irányba vigyem az autót, belém csapódik-e a vétkes sofőr, vagy a szembe jövő kamionnak megyek. A két rossz közül talán a kisebbik rosszat választottam” – idézte fel a történteket a Borsnak a muzsikus, aki csak 40-50-nel ment, de így is hatalmas volt a csattanás. Bódi Csabi a kollégájával utazott az autóban, sajnos ő súlyosabban sérült meg.

„A technikus barátomnak megrepedt a csigolyája, azonnal elvitte a mentő a kórházba, én csaknem húsz percig a földön feküdtem a sokktól és a légzsákok ütésétől. Akkor még csak kicsit fájt a mellkasom, de később nekem is rosszabbodott az állapotom. A kezemből ömlött a vér a szilánkok miatt, az ujjamat nem tudtam mozgatni” – mesélte a baleset szörnyű következményeit a zenész, aki azt is elmondta, hogy nejét, Ginát annyira felzaklatták a történetek, hogy rosszul lett, és sokkos állapotba került, ami nem is csoda, hiszen Csabi nem is olyan rég koronavírusos volt, így felesége újra átélhette a szörnyű aggódást szerelme életéért. De nemcsak Ginát, az egész családot megviselte a baleset, Bódi Margó azóta is gyakran sírja el magát, ha felidézi a rettenetes balesetet.

A mulatós sztár mellkasi fájdalmai miatt még péntek este, aznap amikor a baleset történt, rövid időre kórházba került. Azóta sem javult az állapota.

„Még a tüsszögés is fáj, de így is lenyomtam három bulit utána, és majdnem ezer kilométert vezettem. Dávid kollégám sincs jobban, alig bír menni, de betegen is jön nekem segíteni” – mesélte a baleset egészségügyi következményeit Csabi, aki még egy képet is kitett a szétroncsolódott autójáról.

Az elmúlt években több balesete is volt a fiatal énekesnek, de soha sem ő hibázott.

„Összeszámoltam, az elmúlt tizenhat évben négy karambolom volt, mindegyik alkalommal szinte sorsszerűen ugyanaz történt. Háromévente történik valamilyen baj. Jó sofőrnek tartom magam, egymillió kilométer van mögöttem, és rengeteg balesetveszélyes szituációt védtem ki” – zárta sorait Bódi Csabi.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés