ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Egyre dühítőbb élelmiszerdiszkontokban vásárolni

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Egyre idegesítőbbek az automata kasszák, lassabbak, mint egy képzett pénztáros, ráadásul sok a fennakadás, ha alkoholt vagy akciós terméket vásárolunk.
Hirdetés
Ad image

A bolti dolgozók igencsak érzik a megnövekedett terhelést az elmúlt időkben. A hetente változó akciók miatt az eddiginél még nagyobb odafigyelést igényel a polcokon kihelyezett árcímkék és a kasszánál érvényesített árak folyamatos ellenőrzése. De a megfelelő készlet biztosítása is fejtörést okoz. Aztán ha ez nem lenne elég, még ott vannak az automatizált kasszák is, amik ahelyett, hogy megkönnyítenék mindenki dolgát, folyamatos fennakadást okoznak.

„…az automatizált fizetési rendszerek napi működése során állandóak a fennakadások. Kisebb tételű vásárlás esetén, ha például nincs alkohol vagy akciózott termék a kosárban, még gyors is lehet a folyamat, ám egy nagyobb, családi bevásárlás során a vevő tízből nyolc esetben nem tudja önállóan lebonyolítani az önkiszolgáló fizetési folyamatot” – mondta a napi.hu-nak Bubenkó Csaba a modern munkavállalói érdekképviselet elnöke.

A bolti alkalmazott így kénytelen ide-oda ugrálni, mert folyamatosan segítségül kell hívni, miközben ezer más dolga is van. Nem beszélve a vásárlóról, aki csak áll, vár, és bosszankodik…

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés