ACNEWS

Bomlásnak indult csecsemőtetemeket találtak a gázai kórházban – VIDEÓ (18+)

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Öt palesztin gyermeket hagytak meghalni az evakuált kórházban. Sokkoló videó került ki. Csak erős idegzetűeknek!
Hirdetés
Ad image

Egy emberi jogi szervezet felszólította a világközösséget, hogy függetlenül vizsgálja ki, miért hagytak öt palesztin gyermeket meghalni a gázai Al-Nasr kórházban, miután az IDF erőszakkal evakuálta a személyzetet.

A svájci székhelyű Euro-Med azt mondta, hogy „meg tudja erősíteni, hogy dokumentálta az öt halott és bomló állapotban lévő csecsemőt” az Al-Nasr kórház újszülött osztályán.

Az emberi jogi megfigyelő, amelynek vezetője Richard Falk, az ENSZ korábbi különmegbízottja azt mondta, hogy a csecsemőket három héttel ezelőtt hagyták meghalni, miután az IDF, amely megtámadta és tankjaival körülvette a kórházat, a személyzetet arra kényszerítette, hogy elhagyja az intézményt – írja a DailyMail.

Az Al Mashhad arab nyelvű hírcsatorna által elsőként megosztott, de erősen cenzúrázott felvételeken öt ágy látható, amelyek tele vannak csecsemőgyermekek holttestével. Úgy tűnik, hogy a kórházi berendezések, köztük az egészségügyi ellenőrző eszközök már régóta nem működtek, míg maga a szoba elhagyatottnak tűnik.

A Hamász által irányított gázai egészségügyi minisztérium szóvivője azt állította, hogy izraeli katonák akadályozták meg a bejutást abba a kórterembe, ahol a gyerekeket megtalálták.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!