ACNEWS

Egy apró trükk: így lesz fiatalabb az arcbőrünk

Fotó: EverDerm
Fotó: EverDerm
Az arcbőrünkre például nem csak az időjárási viszonyok fejtik ki hatásukat, hanem lelki állapotunk is.
Hirdetés
Ad image

A bőröregedés mindenki számára elkerülhetetlen folyamat. A levegő szennyezettsége, a toxinok, a szél és az UV-sugárzás a bőrünkre mind negatív hatást gyakorolnak. Ezek a szabad gyökök képződéséhez vezetnek. A belső faktorok, mint például a természetes öregedési folyamat is, hozzájárulnak a bőr vízvesztéséhez és a csökkenő kollagéntermeléshez. Az együttes hatás eredményeképpen a bőr rugalmassága, tónusa és textúrája romlik. Ez az ami a bőr öregedésének látható jeleit okozza, mint például a ráncok, pigmentfoltok és a fakóság. Az egészséges életmód és a megfelelő bőrápolási rutin segíthet a bőr öregedésének késleltetésében. Éppen ezért fontos, hogy tudjuk, hogy milyen jellegű arckezelést kíván meg bőrünk állapota aktuálisan. Ebben az EverDerm Klinika arcdiagnosztikai szolgáltatása segítségünkre lehet.

A bőrszépészeti klinikák tárháza végtelen, ha arckezelésekről van szó, ezért fontos tájékozódni, hogy milyen jellegű arckezelések érhetőek el.

Először érdemes az arctisztító és hámlasztó kezelések közül válogatni, hisz a szép bőr alapja a megfelelő arctisztítás. Ez sokaknak okoz gondot a mindennapokban. Az elhalt hámsejtekkel, a túlságosan tág pórusokkal, a zsíros és rugalmatlan bőrrel, a pattanásokkal, valamint a mitesszerekkel nem könnyű a mindennapos küzdelem. Ellenük a bőrmegújító kezelések a legjobb és leghatékonyabb megoldások. Megfelelő arctisztítás nélkül a hatóanyagok sem tudnak jól felszívódni, tehát az otthoni krémek is hatástalanok. A megfelelő tisztítás után azonnal kinyílnak a csatornák és könnyedén be lehet juttatni a megfelelő hatóanyagokat. Akár az otthoni rutin során, akár professzionális kezelésekkel.

Fotó: EverDerm

Ahogy már említettük a bőröregedéssel mindenkinek szembe kell néznie az évek során és eljön az a pillanat, amikor a hagyományos kozmetikai kezelések egy idő után már nem tudnak hatékony, kielégítő és látványos megoldásokat nyújtani. A bőrszépészeti klinikák ekkor ajánlják anti-aging fókuszú bőrszépészeti megoldásokat, melyek magas szintű hatóanyagbevitelt tartalmaznak, hogy a vendégek, az arcuk fiatalosabb és ragyogóbb változatát lássák viszont a kezelések után.

Előfordul, hogy „csak” egy kis kényeztetésre vágyunk, azonban arckezelések terén ez is fokozható soha nem látott hatóanyagbevitellel és eredményekkel, hála az orvoskozmetikumokkal végzett med-spa jellegű kezeléseknek.

Fontos, hogy arcbőrünket csak olyan kezekre bízzuk, akik valós szakértelemmel rendelkeznek és olyan helyet válasszuk, ahol a leginnovatívabb, látványos és hosszan tartó eredményeket ígérő orvosesztétikai gépekkel rendelkeznek, ahogy az EverDerm Klinika is. (x)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés