ACNEWS

Börcsök Viktória: Mindig azt az énemet veszem elő, amelyikre éppen szükség van!

Viki olyan sok mindennel foglalkozik egyszerre, hogy felsorolni sem könnyű. Műkorcsolyázó, a Nemzeti Jégszínház szólistája, Youtuber, műsorvezető, influencer, számos videoklip szereplője. Legutóbb például kisfiával közösen szerepeltek Majka és Agárdi Szilvi klipjében. De hogyan tudja beosztani jól az idejét a fiatal édesanya? Ez is kiderül az interjúból.

 

Hirdetés
Ad image

Viki olyan sok mindennel foglalkozik egyszerre, hogy felsorolni sem könnyű. Műkorcsolyázó, a Nemzeti Jégszínház szólistája, Youtuber, műsorvezető, influencer, számos videoklip szereplője. Legutóbb például kisfiával közösen szerepeltek Majka és Agárdi Szilvi klipjében. De hogyan tudja beosztani jól az idejét a fiatal édesanya? Ez is kiderül az interjúból.

 

– Annyi mindennel foglalkozol egyszerre, hogyan van időd mindenre?

– Keveset alszom (nevet), na jó, viccelt félretéve igyekszem jól logisztikázni az életemet, és szerencsére a kisfiam körül sokat segít az anyukám is, sokat vigyáz Noelre, de az is fontos számomra, hogy mindig szakítsak rá időt, megéljük együtt a pillanatokat. Igyekszem a nap 24 óráját kihasználni, és sosem ülök csak úgy egyhelyben.

– A sok-sok titulus közül melyiket használod legszívesebben egy bemutatkozáskor?

– Ez a legnehezebb kérdés, amit kaphatok. Sosem tudom, hogy mit mondjak, ezért általában előadóművésznek mondom magam. A végzettségem szerint táncművész vagyok, a hétköznapokban műkorcsolya-oktatóként dolgozom, de sok színészi és műsorvezetői munkám is van, emellett vloggerkedem. Általában mindig azt az „énemet” veszem elő, amelyikre éppen az adott helyzetben szükség van.

– Hogyan lettél műkorcsolyázó?

– Amikor ötéves voltam, az óvodás csoportunkat elvitték korizni, de én mindössze egy alkalmon tudtam részt venni, mert eltörtem a karom, persze nem a jégen, de 6 hétig gipszben voltam. Amikor meggyógyultam, akkor elvitt anyu a Műjégre. Emlékeim szerint csak úgy suhantam rögtön az első alkalommal, de az biztos, hogy mentem egyedül egy nagy kört. Mire visszaértem, anyu már egy edzővel beszélgetett, és másnap már a BS-ben kezdtem az felkészülést.

– Hogyan találtak meg a műsorvezetői szerepek?

– A Táncművészeti Egyetemre jártam, utána pedig elvégeztem a TV2 Akadémiát is. A suli után jelentkeztem egy műsorba a Petőfi TV-hez, ahová azonnal ki is választottak, így indult a dolog.

– Egyre népszerűbb a YouTube csatornád. Mesélnél egy kicsit róla?

– Három éve megszületett a kisfiam, Noel. Már a várandóságom alatt is kerestem olyan platformokat, ahol az anyaságról tudok informálódni, de mindenhol olyat találtam csak, ami a gyerekről szól. Ráadásul nagyon nehéz volt a terhességem, és már ott falakba ütköztem, amikor ezt elmondtam bárkinek. Mert ez egy tabu, a terhesség csak tökéletes lehet, nem lehet őszintén elmondani, hogy sokszor nem az. Emellett sok barátnőm kérdezgette, akik még a gyerekvállalás előtt álltak, hogy igazából mi történik akár a várandóság alatt, akár a szülőszobában, vagy utána, mert sehol nem látják az igazat, csak a rózsaszín elferdített valóságot, amiről beszélni illik. Egy nehéz nap után mondtam a férjemnek mérgesen, hogy jól elmondanám mindenkinek, hogy milyen is az anyaság igazából, és ő támogatott ebben. A Holnap tali című sorozatban együtt dolgoztunk Pető Zsófival és Stoics Alexandrával, nekik is akkoriban lett babájuk, így hárman indítottuk el az Anyád hogy van?! vlogot. A műsor nemrég megújult, ketten csináljuk tovább Zsófival, és igyekszünk mindenről továbbra is tabuk nélkül beszélni. Sok híres ember is leült már a kanapénkra, és őszintén meséltek arról, hogy milyen is valójában szülőnek lenni.

– Milyen tanácsokkal szoktak általában megkeresni?

– Mindenféle témában kérnek tőlünk tanácsokat, általában a műsor kapcsán merülnek fel kérdések, de a lehetőség száma szinte végtelen. Sokan kérdezek engem a szoptatásról, a császármetszésről, mert ezekről kevesen beszélnek nyíltan és őszintén. Sok anyuka kíváncsiak arra, hogy mire készüljenek, ha gyerekkel indulnak utazni, de olyan is volt, aki karácsonykor azt kérdezte, hogyan mondja el a mamának, hogy nem délben mennek ebédelni, mert akkor a gyereknek alvásidő van.

– Számos reklámfilmben és videoklipben is szerepeltél már. Volt mostanában is valami hasonló felkérés?

– Legutóbb Noellel közösen szerepeltünk Majka és Agárdi Szilvi klipjében. A kisfiam volt a főszereplő, én pedig az anyukáját alakítottam. Miskovits Marci új klipjében pedig eljátszhattam a fiam keresztanyukáját, ami igazán vicces szituáció volt. Noel nagyon élvezte a forgatásokat, imád szerepelni, én pedig szeretek vele dolgozni. Persze nem csak vele dolgozom, nemrég részt vettem egy nagy amerikai produkcióban is, de erről egyelőre többet sajnos nem árulhatok el.

– Gondolom egyéb hobbikra már nem is nagyon marad időd.

– A fő hobbim az utazás, amit eddig nem nagyon tudtam gyakorolni, de most végre újra elkezdem. Remélem, hasznos tippeket adhatok majd a követőimnek a közösségi médiában arról, hogy milyen gyerekkel Covid után utazni. De olyan szerencsés vagyok, hogy nálam ez nem klisé, tényleg a munkám a hobbim. Mióta megszületett Noel, nagyon szeretünk kirándulni, és azóta rákaptam a főzésre is.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés