ACNEWS

Lesből támadt az ijedős borsodi szatír

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
A férfi Miskolcon, este, elhagyatott útszakaszokon hátulról támadt egyedül sétáló nőkre szexuális cselekmény szándékával.
Hirdetés
Ad image

A szatír egy délután, Miskolcon, egy elhagyatott gyalogösvényen egyedül sétáló fülhallgatón keresztül zenét hallgató nőre figyelt fel. Mögé érve a fenekére két oldalról ráfogott. Amikor a riadt hölgy próbált megfordulni, a szoknyáját felemelte, harisnyáját szétszakította és letépte. Erre az áldozat sikítani és kiabálni kezdett, amitől a férfi megriadt és elfutott.

Egy évvel később, délután szintén egy egyedül gyalogoló nőt követett. Hátulról egy hirtelen mozdulattal a szoknyáját felhúzta, a harisnyát leszakította, és a nő fenekét erőteljesen megmarkolva a járda melletti bokrok közé lökte. Azonban valami megzavarta, ezért ismét futva elmenekült.

Megint egy évvel később újra lecsapott a szatír, mikor délután, egy miskolci lépcsősoron gyalogló 17 éves lányt követett. A fiatal, fejhallgatót viselt, zenét hallgatott, de észrevette a ragadozót. Telefonálást imitálva megállt, megfordult, mire a férfi egy bokor mögé bújt. Amikor a lány tovább indult, ismét követni kezdte. Sietett, de a férfi utolérte, és felkarjánál megfogva, a bokrok közé a földre rántotta. Mellé térdelt, elkezdte lerángatni róla a rövidnadrágot, a lány viszont védekezett és hangosan sikított, kiabált, mire a támadó felhagyott cselekményével és megint elfutott.

Az ügyészség a letartóztatásban lévő büntetlen előéletű férfival szemben fegyházbüntetést és közügyektől eltiltást indítványozott azzal, hogy nem bocsátható feltételes szabadságra. Az ügyészség indítványozta továbbá bármely olyan foglalkozástól való végleges hatályú eltiltását, melynek keretében tizennyolcadik életévét be nem töltött személy nevelését, felügyeletét, gondozását, gyógykezelését végezné – írja az ugyeszseg.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés