ACNEWS

Gúnyolják Lajcsit a rabtársai

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Két hete sínylődik a sitten a trombitás. Fizikálisan egyre rosszabbul van, és már a többi bűnöző is kipécézte magának.
Hirdetés
Ad image

Lakodalmas Lajos jelenleg is a 3 év 6 hónapos büntetését tölti Baracskán, amit víz-, gáz- és áramlopás miatt szabtak ki rá.

Az ügyvédje az első két hétben nem találkozhatott vele, de most sikerült a randevú, így kiderült hogyan érzi magát a zenész, aki mindent megtett azért, hogy ne kelljen bevonulnia.

„Már a rabok mindennapi életét éli Baracskán. Hajnali fél ötkor van ébresztője, este nyolc órakor takarodó. Mivel az egészségi állapota nem engedi, munkára még nem osztották be, pedig úgy biztosan gyorsabban telnének a napok” – kezdte dr. Csontos Zsolt, majd azt is elmesélte, hogy Galambossal a börtönőrök szigorúan, de korrektül bánnak.

Ellentétben a rabtársaival…

„Kérdeztem tőle, érte-e bent bármi atrocitás vagy sérelem, ami miatt nekem, mint az ügyvédjének, fel kell lépnem, de határozottan azt mondta, semmi ilyesmit nem tapasztalt. Persze, találkozott már a többi rabbal is, akik felemásan fogadták. A legtöbben barátságosak voltak és beszélgettek vele, néhányan azonban pikírt, bántó beszólásokat címeztek neki, mint például: „Most majd neked fújják el a nótádat” vagy „Mennyiért adod az áramot?” Sajnos, a börtön­élet egy külön világ, ezzel nem lehet mit kezdeni, magára van hagyva. Saját magának kell megtalálnia és kiharcolni a helyét a hierachiában. Alkalmazkodnia kell minden helyzethez, még ha ez nehéz is…” – idézte a Blikk az ügyvédet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés