ACNEWS

Borzalmas halál: két nő is felgyújtotta magát a hétvégén

Értelmetlen halált halt a nő, a veszekedés után így állt bosszút Fotó: pxhere
Értelmetlen halált halt a nő, a veszekedés után így állt bosszút Fotó: pxhere
Egy nap alatt két nő is felgyújtotta magát. Egyikük Dobozon, ő belehalt, a másikuk Pécsen, ő viszont túlélte.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő tragédiához riasztották szombaton a Békés vármegyei Doboz tűzoltóit. Egy házaspár valamin összeveszett, a feleség úgy zárta le a vitát, hogy az udvaron benzinnel leöntette magát, majd meggyújtotta a ruháját. Így szaladt be a folyosóra, onnan a fürdőszobába, majd a tűz átterjedt a házra.

Bár a férfi megpróbálta kimenteni a feleségét, esélye sem volt rá. A szomszéd elmondása szerint a férfi keze is súlyosan megégett, ezért a nőt a tűzoltók hozták ki az égő házból – adta hírül az RTL Híradó. Addigra az asszony testfelületének száz százaléka megégett.

A tragédia után a dobozi ház üres maradt, télig lakhatóvá kell tenni fotó: RTL Híradó

A mentők a helyszínen ugyan életmentő beavatkozást hajtottak végre a nőn, és az állapota stabilizálása után őt és a férfit is kórházba szállították. De az asszonyt már nem tudták megmenteni, a kórházban meghalt. Férje egyedül maradt, a szomszédok aggódnak érte, miből temeti el a feleségét, és újítja fel a házát. A tragédia ügyében a rendőrség nem indított nyomozást.

Vasárnap kora este, fél hét körül szintén egy nő gyújtotta föl magát Pécsen, a Kodály Központ parkolójában – írta a Bama. A lap értesülése szerint a nő percekig égett, majd tűzoltók, rendőrök és két mentő is érkezett hozzá. A szemtanúk a kabátjukkal próbálták megfékezni a lángokat, végül poroltóval sikerült eloltani. A nő ruhája nagyon megégett, súlyos sérüléseket szenvedett.

A helyszín elszenesedett női alsóruha, egy rózsaszín öngyújtó, valamint vérnyomok maradtak A rendőrség közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja az esetet.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés