ACNEWS

Borzalmas halált halt a 8 éves kislány egy wellnesshotelben

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Szörnyű dráma történt a szálloda medencéjében: egy kislányt beszippantott a víz alá a lefolyócső. Túl sok idő telt el, mire megtalálták.
Hirdetés
Ad image

Szombaton a 8 éves kislány egyszerűen eltűnt, miközben a medencében játszott a családjával egy wellness-szállodában. A család órákig kereste a kislányt, végül kihívták a rendőrséget, és bejelentették az eltűnését.

Ezután összeállt egy nagy csapat, köztük sok önkéntes, akik átfésülték a szálloda területét. A houstoni rendőrök végül a térfigyelő kamerák felvételein találnak rá: Aliya a víz alá merült egy medencében – és nem jött fel onnan.

A medencékből leengedték a vizet, és a medencéhez vezető csöveket egy rúdra erősített kamerával átkutatták. Két órával azután, hogy Aliyah eltűnését bejelentették, a mentők hátborzongató felfedezést tettek: először csak egy kis kezet és a testének egy részét látták.

Teljesen be volt szorulva az egyik csőbe, amely mindössze 30 centiméter átmérőjű volt. A lánynak nem volt esélye. A rendőrség szerint Aliyah halálának oka fulladás volt. A tűzoltóknak 13 órán keresztól tartott, mire a holttestet kiemelték – írja a blick.ch.

A szivattyú csöveit rosszul kötötték össze. A csőnek, amelybe Aliyah beleesett, vizet kellett volna pumpálnia a medencébe – ehelyett vizet szívott be.

Aliyah édesanyja azt írta a Facebookon. „Azt mondják, a sorsunk előre elrendelt, de nem értem, hogy a tiéd miért volt ez. Köszönöm, azt a nyolc évet, amit melletted töltöttem. Köszönöm kislányom, hogy megtanítottad nekem, mi a szeretet.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés