ACNEWS

Borzalmas önsanyargatásba kezdett a Trónok harca sztárja

Fotó: képernyőkép / Youtube
Fotó: képernyőkép / Youtube
Komolyan megviselte Maisie Williams testét, ahogy felkészült egy filmszerepre. 12 kilót fogyott az amúgy is törékeny termetű színésznő.
Hirdetés
Ad image

Nemsokára debütál a The New Look című amerikai életrajzi drámasorozat az Apple TV+ streaming szolgáltatón. Ebben Maisie Williams Christian Dior húgát, Catherine-t alakítja. A színésznő 12 kilót kellett fogyjon hogy valósághűen formázhassa meg a divattervező testvérét, aki a II. világháború végén, a koncentrációs táborok okozta szenvedéstől meggyötörve érkezik vissza Párizsba.

„Nagyon keveset ettem, állandóan meditáltam, gyertyákat és tömjént égettem a lakásomban” – emlékezett vissza Williams a Harper’s Bazaarnak adott interjújában.

A súlyvesztése nagy részét izzadással érte el a forgatások kezdete előtt.

„Hajnali négykor kellett kelnem, hogy elkezdjek izzadni. Előző este, úgy 7-8 óra körül ehettem valami sósat és dehidratálót, egy kis füstölt lazacot és egy kis pohár bort. Vettem egy nagyon forró fürdőt, sok-sok sóval. Aztán úgymond lebegve lefeküdtem, aludtam talán három órát, majd felébredtem és ettem egy marék diót. Ekkor már nem tudtam volna átaludni az éjszakát. Folyton felébredtem, és úgy éreztem magam, mint egy golyó egy üvegben, ami zörög” – mondta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés