ACNEWS

Borzalmas részletek a bécsi bordélyban elkövetett vérfürdőről

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Három nő esett áldozatául egy késes támadásnak a bécsi-brigittenaui bordélyban. A negyedik alkalmazott szemtanúja volt a bűncselekménynek, miközben bezárkózott.
Hirdetés
Ad image

A bécsi kuplerájban történt késes tombolás során egy áldozat el tudott rejtőzni és túlélte. A gyanúsított afgánt a tetthelyhez közeli parkban fogták el. Még mindig nála volt a gyilkos fegyver.

Egy traumatizált fiatal anya arról számol be, hogy a nők sikoltozás egész éjjel csengett a fülében. A 26 éves lakó a férjével és 3 éves fiával az erotikus stúdió feletti lakásban él. A három nőt késsel mészároltak le egy emelettel alatta. Soha nem felejti el drámai sikításukat és kínjukat.

Az elkövető egy 27 éves afganisztáni menedékkérő, akit valójában távol, egy karintiai felügyelt szálláson helyeztek el, és nem hagyhatta el az országot.

Az áldozat három nő. Ázsiai, kínai szerelmi szolgák. A hírek szerint a piros lámpás ház üzemeltetője is az áldozatok között lehet. Az elkövető vérfürdője miatt nehéz biztosan megállapítani a személyazonosságukat.

Egy nő túlélte a késes tombolást, és be tudott zárkózni a stúdió egyik szobájába, amíg az elkövető vérrel borítva elmenekült. De nem jutott messzire. A férfi megsérült, és vérnyomot hagyva a szemközti parkban próbált elbújni a késsel a kezében. Egy rendőr állította meg.

Még nem világos, mi késztette az afgánt a szőrnyű tette elkövetésére. A kést direkt a gyilkosságok miatt vette. Áldozatait ma vetik boncolás alá. A járókelők a bécsi-brigittenaui bordély ajtaja elé gyertyákat és virágokat helyeztek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!