ACNEWS

Borzalmas sokk érte VV Fanni szüleit

Fotó: RTL Klub
Fotó: RTL Klub
Az édesapjára hárult a feladat, Fanni édesanyja ismét összeomlott.
Hirdetés
Ad image

„A napokban értesítette a rendőrség a családot, hogy elmehetnek azokért a tárgyakért, melyek eddig a bizonyítékraktárban hevertek” – tájékoztatott a Novozánszki család jogi képviselője, dr. Lichy György. – Azt is elmondta, hogy: „Ezek azok a holmik, amelyeket a helyszínelők szedtek össze Fanni eltűnése után”.

Fanni borzasztó történetét valószínűleg mindenki ismeri. A szép fiatal lányt valóságshow-szereplőként ismerte meg az ország. Néhány évvel később viszont rejtélyes eltűnéséről adtak hírt. Nagy erőkkel kereste a rendőrség, végül a nyomozás során kiderült, hogy egy férfi, B. László – valószínűleg a pénzéért – hidegvérrel megölte. A lány holttestét a mai napig nem találták meg, és valószínűleg már nem is fogják soha.

Egy mobiltelefon, egy táska, a táskában smink cuccok, papírfecni ráírt teendőkkel. Ennyi maradt Fanniból, ezeket a személyes tárgyakat kapták most vissza a szülők – mondta a Borsnak az ügyvéd. Fanni édesanyja képtelen volt bemenni a rendőrségre. A férjét kérte meg, hogy menjen el a tárgyakért, amelyek Fanni után maradtak.

„Nagyon szomorú nap volt ez a szülők életében, hiszen hat év után először vehetik kézbe, érinthetik meg azokat a tárgyakat, melyeket utoljára a kislányuk tartott a kezében. Rajta Fanni illatával… borzasztó még belegondolni is” – tette hozzá a jogász. Arról is tájékoztatott, hogy Novozánszki Fanni halottá nyilvánításának kérelmét a jövő héten adják be a bíróságra.

Az eset hat évvel ezelőtt történt. A gyilkos már börtönben van, de hiába van ítélet az ügyben, számukra még egy sor nehéz feladatot szánt a sors. Még hátra van a halottá nyilvánítás és a lakásban talált véres pénz átvétele – írja a Bors.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés