ACNEWS

Botrány a FARM VIP-ben: ordítozva védte igazát Rékasi Károly

Az egész ország láthatja, amint Rékasi Károlynak nem sikerül úriemberként viselkedni - Fotó: RTL
Az egész ország láthatja, amint Rékasi Károlynak nem sikerül úriemberként viselkedni - Fotó: RTL
A Barátok közt sztárja azért ment a műsorba, hogy gyakorolja, hogyan fogadjon el másokat. Hát ezen még dolgoznia kell.
Hirdetés
Ad image

Hamarosan ismét képernyőre kerül a TV2 nagy sikerű műsora, a Farm VIP. A lecsúszott celebek mellett valódi sztárok is szerepelnek, akik igyekeztek a legjobb oldalukat megmutatni. De ez nem mindenkinek sikerült. Igaz, éppen ez a műsor célja: kizökkenteni a hírességeket a komfort zónájukból. És megmutatni, hogyan viselik a nehézséget, az igazságtalanságot.

„Mindenki tudja, hogy a súlyos motorbalesetem és az azt követő tizenkét operációm miatt vannak korlátaim – mesélte Rékasi Károly a Blikknek. – Ez viszont nem okozott gondot. Azt és annyit csináltam, amit és amennyit a testem engedett. Kitartottam, nem érdekelt a fájdalom, ami nálam már alaphelyzetté vált. A műtött lábam miatt mindennap fájdalomcsillapítót szedtem, de ezt tudomásul vettem. Úgy voltam vele, nekem ez a sérült lábam van, ezzel kell a legjobbat kihozni magamból.

A színész számára nem is ez okozta a legnagyobb gondot. Amin a leginkább ledöbbent, az az emberi jellemek megváltozása.

„Találkoztam csodás személyekkel, de olyanokkal is, akik önzőek voltak, a felém irányuló, valótlan alapokon álló vádaskodással pedig nem tudtam mit kezdeni hatvanegy évesen, és leblokkoltam – emlékezett Rékasi Károly. – Amikor meg átléptek egy bizonyos határt, kikeltem magamból és ordítottam. Ugyanakkor azt gondolom, így is sokat fejlődtem az elfogadás terén.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés