ACNEWS

Botrány a fórumon: leordították a DK polgármesterének a fejét

Niedermüller Péter most sem vívta ki a kerület lakóinak szimpátiáját - fotó: ATV
Niedermüller Péter most sem vívta ki a kerület lakóinak szimpátiáját - fotó: ATV
Maga alatt vágja a fát az erzsébetvárosi DK-s polgármester, aki épp a választási kampányban izmozik a választóival.
Hirdetés
Ad image

Az a tény, hogy Niedermüller Péter DK-s polgármester stílusa sokszor vállalhatatlan, nem kérdés. Döntéseit gyakran úgy hozza meg, hogy azok visszaütnek a kerület lakóira is. Érthető módon a polgármesterrel tele van a kerület lakóinak hócipője, amit csak fokozott a legutóbbi lakossági fórum. Mintegy százan gyűltek össze a Király utcai K11 Művészeti és Kulturális Központ előadótermében. Ahol a bulinegyed miatt kapott alapos fejmosást Niedermüller Péter DK-s polgármester.

A feszült hangulatú bekiabálások és számonkérések közben annyit lehetett megtudni, hogy a következő testületi ülés október 18-án lesz – írta a 444. Akkor az önkormányzat előterjeszt egy komplex csomagot a úgynevezett bulinegyed szabályozásával kapcsolatban.

Niedermüller gyakran mellébeszélt, nem adott valós választ a lakók kérdésére. „Önök nem érzékelik, hogy a lakónegyedben különböző fedőnév alatt egyre-másra kuplerájok nyílnak, amelyek erősítik a jelen lévő prostitúciót?” – kérdezte a fórumot szervező férfi Niedermüllertől. Mire ő így válaszolt: „Ha valaki a teremben tud arról, hogy vannak ilyen illegális bordélyházak, azonnal tegyen feljelentést”. Majd a polgármester kijelentette, hogy Magyarországon legális a prostitúció.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés