ACNEWS

Botrány a Sztárbokszban: elmenekült a ringből Sáfrány Emese

Sáfrány Emese nem tudta, de veszíteni csak szépen szabad Fotó: RTL
Sáfrány Emese nem tudta, de veszíteni csak szépen szabad Fotó: RTL
Az egykori pornósztár a veresége után megszégyenülten nyújtott kezet Dobos Evelinnek, majd elviharzott a ringből.
Hirdetés
Ad image

Nagy érdeklődés előzte meg az RTL vasárnapi Sztárboksz műsorában Dobos Evelin színésznő és a felnőttfilmesként ismertté vált Sáfrány Emese összecsapását. Mindkét nő nagyon készült az összecsapásra, egyáltalán nem kímélték magukat. A cicaharc végén a színésznő kezét emelték győztesként a magasba. Sáfrány Emese pedig úgy elszökött a ringből, hogy még a műsorvezetőként sziporkázó Csobot Adél sem talált rá. Nyilván Emese nem akart megszólalni a veresége után, inkább valahol elbújva sírdogált, pedig semmi oka nem volt rá.

Tény, hogy Sáfrány Emese nagyon akarta azt a győzelmet, az első menetben ment előre, mint a gép. De az ütései pontatlanok voltak, hamar elfáradt. Nem úgy Dobos Evelin, aki az első menet végén sziporkázott. Az egyik ütésébe simán belesétált az ellenfele.

A következő menetet Evelin irányította, Emese pedig védekezett. A harmadik és a negyedik menet is a színésznőé volt. A végén Sáfrány elesett, de fel is pattant. Folytatta volna még a küzdelmet, amit megállított a meccs végét jelző gong. A bírók egyhangú pontozással Dobos Evelint hozták ki győztesnek. A többi ismert: míg a színésznőt a tévénézők ünnepelték, Sáfrány Emese és az edzője pedig eltűnt a kamerák elől.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés