ACNEWS

2024. September 07.   |   Regina napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Botrány a villában: szexuálisan zaklatta az RTL sztárja VV Giadát

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
Azonnal kirúgták a luxusvillából VV Dzsigerit, aki a kamerák kereszttüzében próbált benyúlni a tiltakozó lány bugyijába.
Hirdetés
Ad image

Kamerák előtt szexuálisan zaklatta VV Dzsigeri a védtelen lányt, ezért azonnal kirúgták a luxusvillából – derítette ki a a Blikk. A csatorna korábban nem árulta el, mi az oka a 21 éves fiatal kizárásának. De a Redditre kikerült ominózus felvétel mindent megmagyaráz. Ezt a linket a tartalma miatt az AcNews sem teszi közzé, akit érdekel, ott megtalálja. Ebből kiderül, hogy nem egy mezei szabálysértés, hanem egy szexuális bűncselekmény történt. Amit remélhetőleg a rendőrség is vizsgál majd.

Az elborzasztó videón látszik, hogy VV Dzsigeri piszkálja a kanapén fekvő VV Giada bugyiját. Próbál a nemi szervéhez nyúlni, majd lefogja. Aztán VV Dzsigeri ráfekszik a teljes testével a lányra, közben rátenyerel az arcára. A fuldokló lány sikítva kéri, hogy hagyja békén. Majd a lány miközben kapálózva próbál kiszabadulni a szorításból, megüti Dzsigeri száját.

„Tényleg sz*rul nézett ki, de szerintem csináltunk egy párszor már ilyet. Én sajnálom, hogy tényleg kellemetlen helyzetbe hoztalak. Én úgy éreztem, hogy nem adtál olyan jeleket, hogy neked rossz volt. Sajnálom, szégyellem magamat nagyon. Nem akartalak ilyen helyzetbe hozni. Belegondolva, tényleg amúgy sok volt. Sajnálom. Elvetettem a sulykot. Bocsánat, hogy ezt látnotok kellett” – mondta a lánynak kizárása után Dzsigeri.

Az AcNews kíváncsi volt rá, hogy az RTL tett-e feljelentést a Való Világban történt zaklatás miatt. Kérdéseinket átküldtük a produkció sajtósának, amint választ kapunk, cikkünket frissítjük.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

18+

Felnőtt tartalom

Elmúlt már 18 éves?

Ezen az oldalon felnőtt tartalom található!