ACNEWS

Botrány az Operettben: kirúgták a sztárszínészt a viselkedése miatt

Sándor Péter most nehéz napokat él át, pedig szívesen maradna a társulattal Fotó: Youtube
Sándor Péter most nehéz napokat él át, pedig szívesen maradna a társulattal Fotó: Youtube
A teátrum borította ki a bilit, állítólag a sztárszínész viselkedése miatt kényszerültek a szerződésbontásra.
Hirdetés
Ad image

A tehetséges művész számtalan darabban nyújtott emlékezetes alakítást. Például a Monte Cristo grófjában, A Pendragon – legendában, Szegény Dzsoni és Árnikában és a János vitézben. Ennek ellenére az Operettszínház közleményben tudatta, hogy kirúgta a 35 éves kollégájától – írta a Blikk.

„Sándor Péter az utóbbi időben a színház falain belül tett megnyilvánulásainak tartalma és hangneme bármely más színházban elfogadhatatlan lenne. Ahogyan a Budapesti Operettszínházban is védhetetlen, ezért a fenti indokok alapján a színház vezetése úgy döntött, hogy jelenleg nem kíván együtt dolgozni Sándor Péterrel. A Budapesti Operettszínház az ügyet lezártnak tekinti, és a továbbiakban számos kiváló alkotójával és népszerű művészével zajló, széles körben elismert szakmai munkájára kíván koncentrálni”írta az Operettszínház hivatalos oldala. A közleményből az is kiderült, hogy még a kirúgás részleteiben sem sikerült megállapodni a színésszel.

A hír futótűzként terjedt a színházi berkekben, a nézők petíciót írtak alá Sándor Péter megtartásáért. Amit három nap alatt 1400-an írták alá. Minderről Péter a story.hu-nak mesélt. Elárulta, hogy váratlanul érte a színház döntése.„Ez egy precedens nélküli helyzet, és őszintén meghat a nézők reakciója. Egy nehéz időszakon megyek keresztül jelenleg. Sok kétely merült most fel bennem a szakmámat illetően, de ez a válaszreakció mindent felülír, és bebizonyítja, hogy van értelme ezt csinálni. Nem számítottam ilyen mértékű összefogásra. Elmondhatatlanul jó érzés, mert egy színész elsősorban a közönségért dolgozik. Még mindig traumaként élem meg a kialakult helyzetet, és próbálom feldolgozni, hogy márciustól már nem játszom. Én csakis a nézőkért dolgozom. Ami most zajlik, egy olyan hatalmas visszaigazolás a részükről, ami mellett eltörpül, miként bántak velem. Kész lennék folytatni a munkám azért is, mert nagyon közel áll a szívemhez a társulat” mondta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés