ACNEWS

Botrány: megcsalta a spanyol királyné a férjét

Spanyol királyné. Fotó: youtube
Spanyol királyné. Fotó: youtube
Botrány a spanyol királyi családban? Volt sógora azt állítja, hogy viszonya volt a spanyol királynővel.
Hirdetés
Ad image

A legtöbb spanyol számára az ismeretlen nemes Jaime del Burgo olyan botrányt keltett, amely megrengetheti a spanyol monarchiát: azt állítja, hogy viszonya volt néhai volt sógornőjével, Letizia királynővel. Annak királynéi mivolta alatt is.

Érdekesség, Del Burgo felesége 2012 és 2014 között Telma Ortiz Rocasolano, Letizia királynő húga volt.

Tényleg viszonya volt Jaime Del Burgo (53) spanyol üzletembernek Letizia Ortiz Rocasolanóval (51)? Ez a kérdés foglalkoztatja Spanyolországot, amióta az üzletember vasárnap egy olyan képet posztolt az X-en, amely bizonyítékként kellene, hogy szolgáljon.

A dátum nélküli tükörképen a terhes Letizia látható egy fekete pashmina ruhában, amelyről Jaime azt állítja, hogy az övé. A fotó fölött a következő felirat olvasható: „Kedvesem, a te pashminádat viselem. Olyan, mintha éreznélek. Ő gondoskodik rólam. Megvéd engem. Számolom az órákat, amíg újra látjuk egymást. Hogy szeresselek. Hogy kijussak innen.”

Del Burgo szerint ezt az üzenetet akkoriban küldte neki Letizia. Bár természetesen ez az állítás nem bizonyíték. Tájékoztatásul közöljük: Letizia eddig már kétszer lett anya. 2005 októberében Leonor koronahercegnőt, 2007 áprilisában pedig Szófia hercegnőt szülte.

Néhány órával a fotó közzététele után Del Burgo törölte a fiókját az X-en. A fotót tartalmazó eredeti posztot tehát már nem lehet megtalálni.

Del Burgo azt állítja, hogy Letizia és ő 2000-ben kezdtek kapcsolatot, amikor még a spanyol televízió újságírójaként dolgozott. Sőt, 2002-ben meg is akarta kérni a későbbi királyné kezét, és már az eljegyzési gyűrű is a zsebében volt, amikor Letizia állítólag közölte vele, hogy új baráttal találkozott. Az új szerelemről kiderült, hogy Spanyolország trónörököse (2014 óta király), Felipe. Ennek ellenére Del Burgo állítása szerint Letizia és ő még azután is kapcsolatban voltak, hogy Letizia 2004-ben összeházasodott Felipével.

(Fotó: youtube)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés