ACNEWS

Botrány! Kitiltották James Cordent egy étteremből

Vállalhatatlanul viselkedett a legismertebb Late Night show műsorvezetője.

Hirdetés
Ad image

Vállalhatatlanul viselkedett a legismertebb Late Night show műsorvezetője.

Keith McNally étteremvezető, a New York-i Balthazar tulajdonosa az Instagramon osztotta meg történetét, melynek központjában James Gorden áll. Elmondta, hogy a sztár nagyon csúnyán beszélt az egyik pincérrel, miután szőrt talált az ételében ezért még egy kör italt követelt.

„James Corden rendkívül tehetséges humorista, de egy igazán kretén ember. És a legsértődékenyebb vendég a Balthazar étterem 25 évvel ezelőtti megnyitása óta” – írta az éttermes, majd hozzátette, hogy ezek után Jamest ki is tiltották az étteremből.

A poszt alatt egyébként egy másik vendéglátóegység tulajdonosa azt állította, hogy Corden őrült módjára kiabált egy pincérrel, miután összekeverték a felesége rendelését.

A bejegyzés természetesen eljutott a műsorvezetőhöz is, aki ezek után bocsánatot kért.

„James Corden épp most hívott, és elnézést kért. Miután a legtöbb embernél erősen hiszek a második esélyben, ezért ha James Corden megengedi, hogy 9 hónapig vezessem a Late Late Show-ját, azonnal visszavonom a Balthazarból való kitiltását. Nem, persze hogy nem. De, aki elég nagylelkű ahhoz, hogy bocsánatot kérjen egy olyan embertől, mint én (és persze a munkatársaimtól), nem érdemli meg, hogy bárhonnan is kitiltsák. Szóval gyere vissza a Balthazarba, Jimmy Corden. Minden meg van bocsátva” – írta az eset után Keith McNally.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés