ACNEWS

Botrány tört ki a pénz miatt a Fekete Vonat tagjai között

L. L. Junior a mesebeli Dominikán felejt, sokáig nem is jön haza.

Hirdetés
Ad image

L. L. Junior a mesebeli Dominikán felejt, sokáig nem is jön haza.

Máig nem tiszta a rajongók számára, hogy pontosan mi is történt a múlt hétvégi Fekete Vonat koncertje után. Az azonban sokat sejtet, hogy L.L. Junior egy posztban üzent: ez a zenekar már soha többet nem lép fel együtt.

Írta mindezt annak tükrében, hogy a sok-sok év után újra összeállt Fekete Vonat a szombati sikeres fellépést követően májusban egy második koncertet is adott volna a Budapest Arénában. Nos, ez a hajó úgy tűnik már elmegy. Ahogy hamarosan L.L. Junior is, de ő repülővel suhan a mesebeli, napfényes Dominikára, hogy pihenjen, felejtsen, feltöltődjön és új dalokat írjon.

A rapper a Blikknek azzal indokolta az utazást, hogy Dominikán nemcsak pihenni fog, hanem az ott turistavezetőként dolgozó barátjával, Sándorral közös üzletbe fognak.

„…Csinálunk egy közös befektetést: a Karib-tengeren hajóutakat szervezünk majd, ahol tradicionális kubai bachata zenekarral fogok fellépni hetente kétszer. Klasszikus magyar dalokat adunk majd elő különböző feldolgozásokban – lelkendezett a bulvárlapnak  Junior.

A bulvárlap egyébként tudni véli: L.L. Junior olyannyira nem tartotta korrektnek a múlt hét szombati koncert utáni elszámolást, hogy felajánlotta a teljes gázsiját a Cseppkő utcai gyermekotthonnak. Juniorra azonban egy kevésbé kellemes élmény is vár. Ugyanis a feleségével, Körtvélyessy Kingával válnak, január végén lesz a bírósági tárgyalás, meg kell egyezniük a vagyonmegosztásról.

Vélhetően a gyermekelhelyezés nem lesz probléma, hiszen Dominikára nem viheti ki a csöppség édesanyjának jóváhagyása nélkül. A zenész kérte a tárgyalás elnapolását, amint a bíróság rábólint, már indul is Dominikára.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés