ACNEWS

Botrány: az oroszok szerint ronda az ország legszebb anyukája

Fotó: képernyőkép
Fotó: képernyőkép
A közönséget hidegen hagyta a belső érték, a külseje miatt szedték ízekre Oroszország idén megválasztott anyuka-szépségkirálynőjét.
Hirdetés
Ad image

Tulajdonképpen az idei „Mrs. Russia 2023” verseny a „Nők, olyanok, amilyenek” mottóval zajlott. A győztes kiválasztása azonban nagy felháborodást váltott ki a nézők között.

Sokan úgy vélik, hogy az idei „Mrs. Russia” érdemtelen a győzelemre. Az oroszországi Habarovszk városából származó Natali Oscarra ugyanis színtiszta gyűlöletáradat zúdult, miután hétfőn megválasztották Oroszország legszebb anyukájának. Az, hogy nyert, „szégyen” és kár az „igazán szép nőkért” – olvasható ki a rosszindulatú hozzászólásokból.

Normális esetben a választások kritériumai szigorúak. A versenyzőknek bizonyos magassággal és alakkal kell rendelkezniük, illetve csak bizonyos korig indulhatnak. Idén azonban lazítottak a követelményeken. „Ez nem a modellek, hanem a házas nők versenye” – hangsúlyozták a szervezők. Olyan anyáknak kellett részt venniük, akik „azok, akik”. A legidősebb résztvevő 62 éves volt.

Natali a belső értékeivel is meggyőzte a bírákat. Angol tanár, dalokat ír és énekel. Az „I am your Mrs. Russia” című dallal énekelte be magát a zsűri szívébe. A közönség azonban láthatóan nem volt felkészülve a belső szépség értékelésére: „Ez egy humanoid!” – írta egy kommentelő. A nézők legfőbb kritikája: Natali Oscar túl öreg és túlságosan kikent. A hölgy azonban 82 versenyzővel szemben győzedelmeskedett és biztosította be a címet. A pénzdíj nemzetközi szépségversenyeken is indulhat.

„Ez az ő véleményük, joguk van hozzá” – mondta Natali. Hozzátette, ő teljesen természetes, és saját bevallása szerint nincs szüksége nagyobb beavatkozásokra. 

Irina Kirsanova, a verseny egyik szervezőjét meglepte a közönség reakciója, elvégre a zsűri egyhangúlag Natali mellett döntött. Ráadásul Kirsanova hangsúlyozta, hogy „élőben” egészen másképp néz ki a győztes. Utólag elismerte, Nataliról előnytelenek lettek a verseny pillanatában készített fotók.

Fotó: Natali Oscar/ Instagram

„Ő egy anyuka, egy nagyon okos lány, jól beszél angolul, jó alakja van, gyönyörű a haja” – indokolta a szervező, aki jó esélyeket jósolt Natali Oscarnak a nemzetközi versenyeken.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés