ACNEWS

Bréking News: A híresség idén végre ruhában mutatta meg magát, aki a díszes esküvője után lebuktatta a fél sztárvilágot, majd tangában pózolt és fejhangon visított az Instán! Amúgy táncol!

Az év „legkomolyabb hírei” következnek!

Hirdetés
Ad image

Az év „legkomolyabb hírei” következnek!

1.       Az ismert énekesnő miután napi két órán át sminkelte magát a megfelelő instaképhez és próbálta bebizonyítani, hogy ő bizony 15 kilót fogyott körülbelül 3 nap alatt a közösségi oldalán, kivételesen ruhában jelent meg.

2.       Az elismert testépítő énekes-színész egész évben alig játszott valamiben, ám többet láthattuk tangában, mint egy kezdő Playboy-modellt. A piros flitteres egész jól áll neki, mondjuk popsira még gyúrhatna kicsit.

Fotó: Pixabay

3.       A volt valóságshow-hősnő azt is lebuktatta idén a közösségi oldalán, aki még meg sem született, sőt, már azt is tudja, ki nyeri a Big Brother 2037-et. Jujj, most mi is elszóltuk magunkat!

4.       A legtöbb énekes és színész olyan érdekes híreket osztott meg magáról, mint hogy dolgozik, él vagy eszik. Hihetetlen!

Fotó: Downton Abbey

5.       Az ország legkövetett influencere arról forgatott videót, hogy citromot vág és facsar, miközben egy könyvből olvasott fel, rosszul.

6.       Az év esküvőjén nem tudjuk kik voltak ott, mit csináltak, hol volt a nászút, de annyi biztos, hogy volt és Beyoncé nem lépett fel rajta.

7.       Több ismert műsorvezetőnőt is annyira földhöz vágott az idei válása, hogy a karácsonyt már az új pasijaikkal töltik. „Veri intereszting”

Fotó: Pixabay

8.       A kreolbőrű énekesnő ugyanazon a hangon örül, visít vagy iszik az Instán, lényeg, hogy kattintsák. Amúgy idén se derült ki, hogy van-e pasija, de kiválóan táncol!

 

Természetesen a fent olvasható hírek nem igazak, vagy mégis? Kollégáimmal mindig azt valljuk, minden vicc fele igaz, talán ezeknek a híreknek is! Az AcNews munkatársai ezzel a kis humorbombával szeretnének boldog és sikerekben gazdag új évet kívánni az olvasóinknak! Találkozunk jövőre, vagyis holnap!

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés