ACNEWS

Bréking: Palik László nélkül folytatódik az Exatlon Hungary

A hírek szerint a műsorvezető maga döntött a távozás mellett.

Hirdetés
Ad image

A hírek szerint a műsorvezető maga döntött a távozás mellett.

Sokkoló döntést hozott Palik László; nem folytatja tovább az Exatlon Hungary című vetélkedőt. A TV2 sikerműsora szinte elképzelhetetlennek tűnik a kekigatyás sztár frappáns kommentárjai nélkül. Nos, most úgy tűnik, jövőre valaki másra hárulnak a játékmesteri feladatok, ugyanis a csatorna egy közleményben tudatta, Palik nem tér vissza a negyedik évadra.

„Az Exatlon Hungarynak nagy szerepe volt a TV2 újrapozícionálásában. A műsornak köszönhetően jelentősen erősödött a csatorna főműsoridős átlaga és jelenleg markáns alkotóeleme a TV2 brandnek. Ennek az eredménynek az elérésben nagy szerepe volt Lacinak, akinek ezúton is köszönöm azt a nagyon komoly, gyakran emberfeletti teljesítményt és szakmai munkát, amivel hozzájárult a műsor sikeréhez. Én személyesen is sajnálom a döntését, de sok sikert kívánok a jövőbeni terveihez. Az Exatlon története azonban folytatódik, a műsor 2022-ben szintet lép, számos meglepetéssel és újdonsággal várjuk a nézőket” – mondta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programizgatója.

„Csodálatos sportembereket ismerhettem meg az elmúlt 3 évben. Látni és követni a harcukat egymással, sokszor önmagukkal, felemelő élmény volt minden egyes pillanatban. Köszönettel tartozom a TV2-nek, és Fischer Gábor programigazgatónak, hogy 3 évvel ezelőtt gondolt rám és megkeresett ezzel a feladattal, hisz egy életre szóló kalandban volt részem az elmúlt években. És még egy hatalmas köszönet azoknak a TV2-es kollégáimnak, akikkel az elmúlt 3 évben együtt dolgozhattam ezen a műsoron, számomra megtiszteltetés volt Veletek tévézni!” – tette hozzá Palik László.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés