ACNEWS

Félrelépett a pophercegnő, máris válik az álompár – videó

Fotó: YouTube/Entertainment Tonight
Fotó: YouTube/Entertainment Tonight
Britney Spears és Sam Asghari házasságának alig több mint egy év után befellegzett. Bennfentesek szerint egy óriási veszekedést követően már egy hete különköltöztek.
Hirdetés
Ad image

A TMZ szerint Asgharinak a fülébe jutott egy pletyka, miszerint a pophercegnő megcsalja őt. Az iráni modell és edző szembesítette is ezzel a váddal párját. Azt még nem tudni, hogy a sztárnak valóban volt-e viszonya, de úgy tűnik, hogy a fiatal férj elhitte a pletykát, ezért elköltözött a közös villából.

„Csak idő kérdése, hogy Sam mikor adja be a válókeresetet” – állítja egy ismerős. Más források szerint azonban Spears a költözés után azonnal felfogadta Laura Wassert. A sztárügyvédet a válóperek „keményfiújaként” tartják számon, korábban többek között Kim Kardashiant és Johnny Deppet is ő képviselte.

A sztárpár belső köreihez tartozó ismerősök szerint létezik egy támadhatatlan házassági szerződés. Ebben kikötik, hogy Ashgari nem férhet hozzá Britney házasságuk előtti jövedeleméhez. Más szóval Asghari csak egy viszonylag kis összegű (a pontos összeg nem ismert – a szerk.) végkielégítésre jogosult, miközben az énekesnő, a becslések szerint, 70 millió dolláros vagyonnal rendelkezik.

A New York Postnak nyilatkozó ismerőse szerint a személyi edző a szerződésben foglaltaknál több pénzt akar, és megpróbál nyomást gyakorolni a pophercegnőre. „Azzal fenyegetőzik, hogy ha felesége nem fizet neki házassági tartásdíjat, akkor hihetetlenül kínos információkat fog nyilvánosságra hozni Britney-ről.”

A hírek szerint a pár viszonya már hónapok óta nem felhőtlen, komoly súrlódások vannak közöttük és nemrég mindkettőjüket jegygyűrű nélkül látták. A bennfentesek azt állítják, hogy állandóan veszekedtek, és Britney még fizikailag is bántalmazta Asgharit. Ezek után a 12 évvel fiatalabb férj már ritkán töltötte otthon az éjszakát.

Egy ismerőse szerint „már egy ideje elege volt felesége teljesen kiszámíthatatlan viselkedéséből” – bár nyilvánosan a végsőkig védelmezte Britney-t.

Sam és Britney 2016-ban váltak egy párrá, miután a férfi feltűnt az egyik klipjében. Ezután elválaszthatatlanok voltak, Asghari pedig a „FreeBritney” mozgalom nyilvános szószólójának számított. Miután a gyámság megszűnt, 2022 júniusában házasodtak össze.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés