ACNEWS

Brutális botrányt művelt az RTL új sztárja a színpadon

Manuel az The Voice mentora alaposan leszerepelt/fotó: RTL
Manuel az The Voice mentora alaposan leszerepelt/fotó: RTL
A The Voice mentora káromkodva, nyomdafestéket nem tűrő hangon fröcsögve osztotta az észt a közönsége előtt.
Hirdetés
Ad image

Alaposan megbotránkoztatta közönségét a 22 éves Manuela a balatonlellei koncertjén. Az hagyján, hogy az óráját, a nyakláncát mutogatva provokálta a közönséget, de ahogy egy rajongóját megalázta, az vérlázító.

Manuelnél az verte ki a biztosítékot, hogy az előadás alatt a közönség soraiban állítólag egy fiú grimaszt vágott. Több se kellett Manuelnek, a középső ujját feltartva a mikrofonba azt harsogta „a f.szopó k.rva anyádat, te h.lyegyerek” – írta a Bors.

Manuel korábban azt nyilatkozta, biztos benne, hogy mentorként a fiatal kora miatt rengeteg kritika éri majd a tehetségkutató műsorban. Ennek ellenére úgy érzi, maximálisan megtalálja majd a közös hangot a nála idősebb versenyzőkkel is.

Hogy a 22 éves Manuel a tudását, teljesítményét illetően hogy lehet mentor, az egy dolog. De az biztos, hogy a mentalitása, a viselkedése semmi esetre sem követendő példa. Hat éve lebukott, amikor a Noé Állatotthonból ellopta az állatok megsegítésére kihelyezett adománygyűjtő dobozt, amiben 30 ezer forint volt. Szeretnénk hinni abban, hogy azóta jó útra tért, és az élet által kínált eséllyel élni tud.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés