ACNEWS

Brutális döntés: ötszáz krokodilt kellett egyszerre elpusztítani

Krokodil / Fotó: Shutterstock
Krokodil / Fotó: Shutterstock
Egy krokodiltenyésztőnek súlyos döntést kellett hoznia a szomszédai érdekében. Le kellett ölnie az összes állatát.
Hirdetés
Ad image

Természetesen a vadon élő állatokat és a háziállatokat is érintik a környezeti katasztrófák és az éghajlatváltozás, de a tenyésztett állatokról alig beszél valaki is.

Amikor a krokodilok az áradások miatt hirtelen átjutnak a kerítéseken és keresztülúsznak a falvakon, az logikusan elég veszélyes a lakosságra nézve. Egy krokodilfarm tulajdonosának ezért élete legnehezebb döntését kellett meghoznia, amikor a szélsőséges esőzések miatt a vízszint veszélyesen magasra emelkedett. 500 állatát kellett leölnie – írja a heute.at.

Natthapak 17 éve vezeti a farmot a thaiföldi Lamphun tartományban, de a szomszédai és a környékbeli emberek védelme természetesen előbbre való, mint a jövedelem fenntartása. Thaiföldön az ilyen hüllőjárványok következményei nem hipotetikusak, hanem már többször előfordultak.

Korábban egyébként készült egy horrorfilm hasonló témában. A Préda című filmben egy hatalmas hurrikán miatt van árvíz egy városban. A környező krokodilok pedig csaknem kiirtják a teljes lakosságot. Szerencsére ez esetben nem ez történt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés