ACNEWS

Brutális gyilkosság, halálra vertek egy háromgyerekes családapát

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Véres tragédiával végződött egy családlátogatás Rimaszécsen.
Hirdetés
Ad image

Egy 21 éves magyar férfi egyszerűen besétált rokonai házába, ahol többen is tartózkodtak. Egyetlen szót sem szólt. Csak hirtelen rátámadt a 22 éves B. Pálra. És olyan súlyosan összeverte, hogy az életét már a gyors orvosi segítség sem mentette meg. A helyszínen meghalt. A rimaszécsi lakók szerint a kiérkező mentőegységek mindent megtettek azért, hogy segítsenek rajta, hosszú időn keresztül próbálták újraéleszteni, de hiába.

„Három kicsi lány most hiába várja haza az apukáját. Az egyikük olyan pici, hogy lehet, nem is fog emlékezni Palira. Reméljük, hogy örökre börtönben marad az az ember, aki elvette tőlük az édesapjukat, egy jó embert” – mondták az ismerősök.

„A bűncselekmény elkövetése után a tettes elmenekült a helyszínről, de a rendőrség rövid időn belül felkutatta és elfogta” – közölte a besztercebányai rendőrség. Hozzátették, indítványozták letartóztatását is.

„Pali jó gyerek volt, soha nem ártott senkinek. Állítólag valami családi vita állt a háttérben, de el sem tudom képzelni, hogy mi lehetett. Az biztos, hogy ezt nem érdemelte, akármi is legyen a háttérbe” – nyilatkozta a férfi egyik ismerőse.

A helyiek kételkednek abban, hogy a fiatal férfi egyedül végzett volna a családapával, a rendőrség azonban egyelőre csupán a 21 éves férfit gyanúsítja a gyilkossággal – írja a borsonline.hu.

Egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mi és miért történt a családi házban.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés