ACNEWS

Brutális gyilkosságok – Mi van veled Marina Part?

Fotó: Illusztráció / Pixabay
Fotó: Illusztráció / Pixabay
Hirdetés
Ad image

Az egykor luxusáról ismert lakóövezet, mára a bűn melegágya lett? Sokan már csak Elátkozott partként emlegetik.

Az egész országot megrázta a napokban kikerült hír, miszerint egy kétgyermekes anya az ikerfiai szeme láttára halálra késelte a szeretőjét a Marina parti lakásában.

Azt nem tudni, pontosan mi előzte meg a tragédiát, állítólag veszekedtek egymással, de az már kiderült, hogy a férfi a lakás előtti folyóson esett össze, ott halt meg. Ezt a helyszíni szemle jegyzőkönyve, a halálról kiállított OMSZ igazolás és a tanúvallomások is alátámasztják.

A 29 férfi édesanyja összetört a gyásztól.

„Soha nem gondoltam volna, esküszöm, hogy ez a hölgy meg fogja az én gyerekemet szúrni. Soha, soha, soha” – mondta könnyek között a nő a Tények kameráinak.

A lakók beszámolója szerint a késes nő, még hosszú ideig magából kikelve ordítozott.

Ami még sokkolóbb, hogy a gyilkost azóta elengedték, és Veszprémben van az édesanyjával, nyomkövetővel a lábán.

Nem csoda, hogy a halott férfi édesanyja azóta sem tér magához, nem érti hogyan történhetett ez meg. V. Judit azóta a Facebookon kéri ismerősei segítségét.

„Szeretnék egy nagyon kemény, és jó ügyvédet, mert a halott gyermekem becsületét meg kell védenem. Csak akkor fogok megnyugodni, ha igazságot érek el”– írta.

Nem is olyan régen, egy másik gyilkosság tartotta lázban hosszú ideig az országot. VV Fanni ugyanis, ugyanott, a Marina parton élt és érte a végzete.

Köztudott ezen kívül, hogy a lakóparkban, rengeteg luxus prostituált nyújtja szolgáltatásait, bár egy arra tévedő csak annyit láthat, hogy ez bizony tehetős emberek környéke.

A legtöbb lakóházhoz portaszolgálat is tartozik, be van kamerázva minden, de sajnos már ez sem tartja vissza a megvadult embereket.

Pedig annak idején, exkluzivitásáról, és a biztonságáról volt a leghíresebb ez az övezet. Mára viszont, tanácsos a hátunk mögé nézni, ha a házak között egyedül sétálunk a sötétben…

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés