ACNEWS

Brutális támadás: kitépte a gazdi mellimplantátumát a saját kutyája

Xl Bully / Fotó: Shutterstock
Xl Bully / Fotó: Shutterstock
Egy bull típusú kutya 35 percen keresztül játszott kötélhúzósat a nő mellimplantátumával. A saját, örökbefogadott kutyája támadta meg.
Hirdetés
Ad image

Egy angol nőt, Charlie Wattsont pokoli támadás érte a minap. A 28 éves tetováló lánynak két kutyája volt, Titán és Juju. Utóbbi egy XL Bully, akiknek a tartását és a szaporítását februárban szigorították Anglia szerte. Titánt évekkel ezelőtt fogadta örökbe Charlie, míg Juju nemrégiben került hozzá. A tetoválóművész a végzetes napon egyedül volt a két kutyájával, a házinyulával és egy anakondával. Juju azonban neki támadt Titánnak, így Charlie megpróbálta szétválasztani őket – Juju ekkor támadt rá gazdájára. Először a mellébe harapott, majd elkezdte azt cibálni, mint valami rágókát.

Szétmarcangolta gazdája testét

„Csapdába estem. Az egyetlen dolog, mi meggátolta, hogy az arcomba kapjon az a karom volt a szájában.” – emlékszik vissza Charlie a történtekre. „A padlón ragadtam, és egy ponton Juju megragadta a bal mellem, hogy kötélhúzósat játsszon vele. Egyszerűen csak arra koncentrált, hogy fájdalmat okozzon. Látni lehetett a szemében, ez az egyetlen célja. Titán ekkor odaugrott, hogy megvédjen. Megmentette az életemet, nélküle nem lennék itt.” – mesélte. Végül, amikor a két kutya összecsapott Charlie felmenekült az emeleti fürdőbe. Ott a szomszéd segítségével sikerült kimásznia az ablakon, miközben ömlött a vér a sebeiből.

Továbbra se tart az XL Bullyktól

A lányt kórháza szállították, miközben az állatok bent maradtak összezárva. 12 órán át, mire a rendőrök bejutottak és szétválasztották őket. Jujut elaltatták. A támadás ellenére Charlie nem gondolja, hogy ezek a hatalmas kutyák veszélyesebbek lennének, mint bármelyik másik fajtatársuk. Tartja magát továbbra is ahhoz, hogy ha egy kutya ilyet tesz, az a gazdája hibája. „Jujunak négy gazdája volt előttem, bármi történhetett vele akkor. Soha nem tudni, mit tettek az emberek ezekkel a kutyákkal.” Arról sem lehet tudni, hogy Titán milyen fajtájú, azonban a Sun információi szerint túlélte a támadást.

Az XL Bullyk tartására vonatkozó korlátozásokat még idén februárban vezették be Anglia, illetve Wales területén. Ennek értelmében mentességi igazolással lehet csak ilyen állatot tartani, illetve csak pórázzal és szájkosárral lehet őket sétáltatni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés