ACNEWS

Brutális tartozás terheli L.L.Juniorék luxusvilláját

A rappernek muszáj lesz megegyeznie a feleségével, különben elúszhat a törökbálinti, kacsalábon forgó palotájuk.

Hirdetés
Ad image

A rappernek muszáj lesz megegyeznie a feleségével, különben elúszhat a törökbálinti, kacsalábon forgó palotájuk.

Ma tartották volna L. L. Junior és Körtvélyessy Kinga válóperét, ami végül elmaradt. A házaspár végleg lezárta volna kapcsolatát, amiben a vagyonmegosztás is fontos szerepet kap. Ha nem sikerül pénzügyi megállapodásra jutniuk, Kinga elveszítheti a házát, amin brutális tartozás van.

Az AcNews információja szerint a zenész által épített törökbálinti kacsalábon forgó, úszómedencés luxusvilla több százmillió forintot ér. Csakhogy az ingatlan nyilvántartásból lekérhető tulajdoni lapon 65 millió forintos OTP jelzálog van rá bejegyezve. A ház Kinga csak nevén van. Ha nem sikerül a havi többszázezer forintos hitel törlesztő részletet kifizetnie, akkor a bank töredékáron elárverezheti a házát.

Ezért kell L.L. Juniornak is részt vállalnia az adósság törlesztésében. Nem hagyhatja bajban a feleségét, hiszen a házasságuk alatt építették a villát, ezért az közös szerzeménynek számít.
„A hatályos polgári perrendtartás szabályai szerint a házassági vagyonmegosztás esetleges kérdéseit a bontóperben a bíróság nem tárgyalhatja, így amennyiben a felek a vagyonmegosztás körében nem tudnak megegyezésre jutni, vagyonjogi igényeikkel külön bírósághoz fordulhatnak” – mondta  az általunk megkérdezett, családjogban jártas dr. Gulyás Eszter ügyvéd.

A hivatalos cégnyilvántartásban megtalálható információk szerint alapján L.L. Junior, azaz polgári nevén Lesi László Csaba nevén jelenleg egyetlen olyan gazdasági társaság szerepel, amelynek korábban (2022. július 19. napig) Körtvélyessy Kinga volt az ügyvezetője és tulajdonosa, ám ennek nincs árbevétele.
Körtvélyessy Kingának viszont  jelenleg két cégben van érdekeltsége. A 2017-ben létrehozott Nexus Entertainment Kft.- vel szemben  2022 áprilisa óta végrehajtás volt/van érvényben, amelyet a Nemzeti Adó- és Vámhivatal rendelt el. 
Ha nem sikerül a banki tartozás fizetésében megegyezniük, elúszhat a villa. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés