ACNEWS

Brutális videók és részletek a prágai vérontásról

Kozak egyesével lőtte le az áldozatait. Fotó: blesk.cz - képernyőkép
Kozak egyesével lőtte le az áldozatait. Fotó: blesk.cz - képernyőkép
Már 15 a prágai egyetemi lövöldözésben meghaltak száma. David Kozak délelőtt az apjával is végzett. A Telegramon orosz nyelven már vagy 10 napja a lövöldözésről és a gyilkosságról posztolt.
Hirdetés
Ad image

A közösségi médiában tombol az oroszellenes gyűlölet – azt írják: „ez egy orosz, aki cseh állampolgárságot kapott”.

Martin Vondrášek prágai rendőrigazgató azt mondta a kora esti sajtótájékoztatón. 

„Reggel óta kerestek a rendőrök egy 24 éves fiatalembert – vélhetően a Kladno melletti Hostounba ment, mondván, hogy öngyilkos akar lenni.

12 óra 45 perckor kaptunk információt, hogy egy halott férfit találtak. Hamarosan megtudtuk, hogy ő annak a gyanúsítottnak az apja, aki ma elkövette ezt a tettet a filozófiai karon. 

Megtudtuk, hogy a Filozófia Kar hallgatója, és állítólag ma 14 órakor előadást tart a Celetná utcai épületben. Elvégeztük gyorsan az épület kiürítését, melyet 14 óra 22 perckor fejeztünk be, és további kutatást végeztünk. 

14 óra 29 perckor érkeztek meg az első információk a Palach téri lövöldözésről. A katasztrófavédelem 12 perc alatt a helyszínen volt, 15 óra 20 perckor érkezett az információ, hogy az iskolaépület járdáján találták meg a lövöldöző holttestét. 

Ebben a tragikus eseményben több mint 14-en vesztették életüket, legalább 24-en megsérültek, számukra ingyenes ellátást biztosítottak” – mondta.

Párkányra menekültek az egyetemi hallgatók.
Így barikádozták el a bejáratot a rettegő diákok.
A rendőrség lezárta a területet. Lövés hallatszik. Kozak a kari épület tetején áll, a szemtanúk szerint egyenként ölte meg áldozatait.
Fejvesztve menekülnek az egyetemisták.
Pánik

David Kozak az utolsó napokban ezt írta posztjaiban: „Annyi fájdalmat akarok hátrahagyni, amennyit csak lehet… Iszom egy teát és megölöm magam… Alina (ő lövöldözött egy orosz iskolában december elején – a szerk.) volt az utolsó pont… A tömeggyilkosság kifizetődőbb.”

David Kozak az egyetemi vérfürdő után levetette magát a mélybe, a járdán találták meg élettelenül.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés