ACNEWS

Brutálisan agyonvertek egy apát, mert meg akarta védeni kisfiát

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
A 43 éves apát az otthona előtt brutálisan agyonverték, miközben gyermekeit védte egy csapat tinédzserrel és felnőttel szemben.
Hirdetés
Ad image

A támadók egy még az iskolában kezdődött verekedést akartak befejezni.

A 43 éves Christopher Michael Wright pénteken a marylandi otthona előtt állt, amikor három tinédzser és két felnőtt a 14 éves fiát keresték, aki korábban a Brooklyn Park középiskolában verekedésbe keveredett egy másik tinédzserrel.

Amikor Wright közölte a csoporttal, hogy a fiú nem megy ki verekedni, azt mondták neki: „‘Ha ő nem verekszik, akkor te fogsz verekedni'”  

A csoport megtámadta Wrightot, akit később egy környékbeli kórházba szállítottak, ahol azonban szombaton belehalt traumás agysérülésébe.

A halálos verést egy biztonsági kamera rögzítette. A férfi élettársa, Tracy és mind a három gyermeke otthon volt a tragédia idején – írja a nypost.com

„Az apám és én megpróbáltunk megnézni, mi történt, az első videón a 12 éves fiam volt, aki azt kiabálta, hogy „Apu, apu, apu”, és kirohant a házból az utcára, hogy segítsen az apjának” – mondta Tracy. „Ezután már nem tudtam tovább nézni. Egyszerűen nem tudtam.”

Az iskola illetékesei megerősítették az iskolában történt verekedést, és azt mondták, hogy együttműködnek a megyei rendőrséggel a nyomozás során.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés