ACNEWS

Brutálisan kinyírták Larryt: mindössze 42 éves volt

Forrás: YouTube
Forrás: YouTube
Mostantól egy bárszék üresen tátong Moe kocsmájában. 35 év részegség után, 42 évesen elhunyt Larry.
Hirdetés
Ad image

Amerika leghíresebb sárga családja több mint 35 éve a mindennapjaink része. Azonban a rajongóknak és Homer Simpsonnak is könnyes búcsút kellett intenie a hűséges kocsmatölteléknek, Larry-nekl. A férfi gyakran ivott a fánkimádó, alkoholista Homerral és annak barátaival Moe kocsmájában, ahol mindig barátja, Sam mellett foglalt helyet 1990 óta – ekkor szerepelt először a sorozatban.

Larryről nem sokat tudtunk meg az elmúlt 34 év alatt, mindössze egyszer szólalt meg a 2. évadban, amikor Homer magával vitte a Marge-ot a kocsmában. Ekkor kiáltott fel: „Ki ez a csaj?” – idézte a Bild. A vasárnap megjelent „Cremains of the Day” című epizódban most örökre jobb létre szenderült. Vagyis nem rajzolják tovább az alkotók. A történet szerint Homer, Moe Lenny és Carl, a talponálló törzsvendégei elutaznak, hogy szétszórják ivócimborájuk hamvait. Mivel Larry csak egy háttérszereplő volt, így, ahogyan a nézők, úgy a sorozat szereplői se tudtak meg róla sokat az évek alatt. A csapat emiatt rémesen érzi magát, főleg mert Larry édesanyja állítja, hogy őket tartotta a legjobb barátainak. Így kitalált történetekkel vigasztalják a gyászoló asszonyt.

A nézők hasonlón mehetnek keresztül. Több kommentelő is egy perc néma csöndet kért, hogy fel tudja dolgozni a történteket. „Most jöttem rá, hogy holnap elveszítjük Larryt a Simpson családból. Szükségem van egy percre.” – olvasható az egyik komment az #RIPLarry hashtag alatt. Megint mások azt nehezményezik, hogy Samről egy szó se esik az új epizódban – holott naponta ittak együtt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés