ACNEWS

Brutálisan levadászta az újpesti focistát a debreceni Szécsi Márk

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Súlyos hibát vétett a DVSC–Újpest (1–0) meccsen a bíró, amikor az újpesti játékost fejbe rúgó Szécsinek csak sárga lapot adott.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő sportszerűtlen módon, stoplival rúgta arcon a DVTK játékosa, Szécsi Márk  lila-fehérek védőjét, Jorgosz Anculaszt az első félidőben. Bár a cipője nyomot hagyva a görög légiós fején, az őt levadászó Szécsi érthetetlen módon sárga lappal megúszta a nagyon durva belemenést. Az M4 Sport televíziós közvetítésében megjelent felirat szerint a VAR vizsgálta az esetet. Csakhogy a videóbíró, Pintér Csaba nem hívta ki a pálya széli monitorhoz a mérkőzést vezető Berke Balázst. Emiatt forrnak most az indulatok Újpesten.

Így néz ki a debreceni Szécsi Márk névjegye Jorgosz Anculasz arcán Fotó: M4Sport

De a 47. percben egy másik súlyos hibát is elkövetett Berke Balázs játékvezető, ami befolyásolta a  mérkőzést. Az újpesti védő, Tamás Krisztián nyújtott lábbal csúszott rá a debreceni Vajda Botond vádlijára – írta a sportal. Ezt VAR-vizsgálat követte, ami után a játékvezető a sárga lapos büntetést módosítva piros lapot mutatott fel az újpesti védőnek.
„Nagyon sajnálom, hogy ebből a kiállításos párharcból rosszul jöttünk ki – panaszolta Mészöly Géza, a lila-fehérek szakvezetője az M4 Sportnak. – Mindenki szomorú de a játékosok mindent megtettek hogy ponttal távozzunk. Nem tudom, minek kell történni, ha fejbe rúgják a játékosunkat az nem piros lap, egy véleményes odarúgás meg az. Meggyőződésem, hogy nem érdemeltünk vereséget, nagyon együtt volt a csapat, sajnálom hogy a VAR nem tudott a segítségünkre lenni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés