ACNEWS

Lezárják fél Budapestet: ma estétől jobb kerülni a belvárost

Lezárások jönnek péntek este 9 órától Budapest belvárosában. Ezen a környéken esélyed nem lesz közlekedni. Mutatjuk a részleteket!
Hirdetés
Ad image

Lezárják rendezvények miatt pénteken este kilenc órától az Andrássy utat a Kodály körönd és a Hősök tere között. Szombat reggel kilenc órától a Dózsa György utat a Podmaniczky utca és a Városligeti fasor közötti szakasz is erre a sorsra fog jutni az itt megrendezésre kerülő rendezvény miatt. Közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel. Közleményük szerint a lezárások várhatóan szombat éjfélig lesznek érvényben.

Az Andrássy út zárása idején pénteken este kilenc óra és szombaton éjfél között a 105-ös, a 210-es és a 210B autóbuszok a Podmaniczky utca felé terelve közlekednek. A Vörösmarty utca és a Hősök tere közötti megállókat nem érintik, helyettük a Nyugati pályaudvar és a Bajza utca között a 72-es trolibusz megállóiban, a Hősök terénél pedig a Podmanincky utcában állnak meg.

A 979-es autóbuszok a Városligeti fasor-Bajza utca-Damjanich utca útvonalon terelve járnak. A Kodály körönd és a Damjanich utca/Dózsa György út között a 70-es trolibusz megállóhelyein állnak meg. A 979A autóbuszok a lezárások miatt az Oktogonig rövidített útvonalon közlekednek. A Dózsa György út lezárása idején szombat reggel kilenc óra és éjfél között a 20E autóbusz módosított útvonalon, a Városligeten át a Hungária körút felé jár. A Hősök tere és a Vágány utca/Róbert Károly körút megállókat nem érinti. A 30-as, a 30A, a 79-es és a 230-as járatok az Állatkerti körút-Hermina út-Zichy Mihály út útvonalon terelve közlekednek. A Dvorák sétány és az Állatkert között a 70-es és a 72-es trolibusz megállóiban állnak meg. A 75-ös trolibusz a Hermina út-Állatkerti körút útvonalon közlekedik. Ideiglenesen a Stefánia út és a Gundel Károly út (Hősök tere) között a 72-es trolibusz megállóiban áll meg. (MTI)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés