ACNEWS

Bűnbánatra kényszerítették az ukrán bloggereket

Fotó: pixabay
Fotó: pixabay
Hat bloggert nyilvános bűnbánó vallomásra kényszerített az ukrán titkosszolgálat SBU a Kijev légvédelméről készült felvételek miatt.
Hirdetés
Ad image

Úgy tűnik, nagy az izgalom az ukrán kormányban a legutóbbi orosz rakétatámadások után. Miközben Kijev cáfolja a moszkvai állításokat, miszerint egy hiperszonikus rakéta megsemmisítette a Patriot rakétavédelmi rendszer egyik elemét, a média számos helyen beszámolt a lehetséges károkról.

Néhyán ukrán blogger is úgy érezte, hogy be kell számolni a történtekről. Éppen ezért, Kijev légvédelméről tettek közzé felvételeket az interneten, ezt pedig mondani sem kell miért, nem épp a legokosabb dolog. Az ukrán titkosszolgálat nyilvános bocsánatkérésre kényszerítette őket – számolt be róla a krone.at.

„Teljes mértékben elismerem a bűnösségemet, bocsánatot kérek az ukrán néptől, és megfogadom, hogy soha többé nem teszek ilyet” – vezekelt az egyik blogger az SBU által terjesztett videóban.

A férfi és a nő olyan felvételeket tett közzé a közösségi médiában, amelyekből következtetni lehetett az ukrán légvédelem állásaira.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés