ACNEWS

Bunkósbottal rombolt az öregasszony

A 72 éves nő az élettársa autóján töltötte ki a haragját.

Hirdetés
Ad image

A 72 éves nő az élettársa autóján töltötte ki a haragját.

Egy váchartyánban lakó idős nő átfazonírozta élettársa gépkocsiját. Előzőleg vita alakult ki közöttük a férfi lányának anyagi támogatása miatt.

A férfi be akart ülni az autójába és elhajtani, erre az asszony ultimátumot adott: ha megpróbál elmenni, összetöri az autóját. A férfi döntését azonban nem várta meg, egyik kezébe egy baltát, a másikban egy bunkósbotot markolva kezdett körözni az udvaron álló jármű körül, miközben ordítozott.

A férfi elvette tőle a baltát, így a bottal kezdte megsorozni a szélvédőt, a visszapillantó tükröket, a fényszórók lámpatestjét, de megsínylette a támadást a motorháztető és a sárvédőelem is. A kárt félmillió forintban határozta meg a tulajdonos.

A nő a védekezésül azt mondta, hogy élettársával jó kapcsolatban voltak, de a férfi nagykorú lánya miatt nem volt felhőtlen a viszonyuk.

„Ebből vita is alakult ki, amely sajnos odáig fajult, hogy összetörtem a kocsiját, mérges voltam, teljesen elvesztettem a fejem” – vallotta a nő, aki tettét megbánta.

A Váci Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 72 éves asszony ellen a rongálás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek – írja a police.hu.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés