ACNEWS

ByeAlex hülyét csinált magából: a nevét sem tudja leírni

Byealex jobban járt volna, ha csendben marad/fotó: RTL
Byealex jobban járt volna, ha csendben marad/fotó: RTL
Az RTL mentorának szörnyű helyesírása még Rejtő Jenőt is zavarba hozná.
Hirdetés
Ad image

A mondás szerint aki sza.ban van, az ne ugráljon. Ez különösen igaz az X-Faktor – rendkívül szerény énekesi képességekkel bíró – egykori mentorára, Márta Alexre, azaz ByeAlexre, aki a saját közösségi oldalán tette magát röhej tárgyává.

Az egész azzal kezdődött, hogy Ganxsta Zolee elmesélte Ábrahám Róbert műsorának próbafelvételén: ByeAlex pánikrohamot kapott az egyik fellépése előtt. Elpanaszolta Ganxstának, hogy szörnyen érzi magát, nem bír felmenni a színpadra.

„Zoli, én nem bírok felmenni a színpadra. Én nem tudom megcsinálni ezt a koncertet. Itt van ez a sok ember” – emlékezett vissza Döglégy, miközben nagyokat röhögött a mellette ülő Dopemannel.

 „Azonnal föltakarodsz a színpadra” – reagált Ganxsta akkor ByeAlex nyafogására.

A történtek felelevenítése feldühítette ByeAlexet, aki máshogy emlékszik a történtekre. Ki is fakadt a közösségi oldalán, bár ne tette volna. Olyan szörnyű helyesírással panaszkodott, hogy azzal még Rejtő Jenő regényének szereplőjét, Török Szultánt is zavarba hozta volna.

„nevetgéltek én rajtam? olyanokat állítva, hogy én anno bánkon azért mondtam le egy koncertet, mert muskátli volt a színpadon? miről beszéltek gyerekek?! konkrétan színpad nem volt, amire a cuccainkat fel tudtuk volna tenni, akkora szerződésszegés volt, mint a jupiter! ennyire értetek ti a ‘szakmánkhoz’?

vihogtok ott mint valami óvodások: ‘haha a byealex, haha ez meg az a byealex’” – írta felháborodva ByeAlex.

Dopeman persze nem hagyta szó nélkül az egykori mentor kirohanását – írta a Blikk.

„Na b@zmeg, ma nem zajongok, mert még rám rúgja az ajtót… Ez legyen a legnagyobb háború, amit az emberiségnek vívnia kell” – írta Facebook-oldalán a rapper.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés