ACNEWS

ByeAlex: Azt hiszem, nem sok jóra számíthatunk a jövőben, úgyhogy nem is tervezek most gyerek

Az énekes nem szeretne hosszú ideig a színpadon állni, és öregen pattogni a közönségének.

Hirdetés
Ad image

Az énekes nem szeretne hosszú ideig a színpadon állni, és öregen pattogni a közönségének.

Az énekes borús jövőképet festett a jövőnkről, ezért ő egyáltalán nem is tervez családot alapítani. Visszavonulását követően pedig könyvekkel szeretne foglalatoskodni. Bár karrierjét tekintve egyértelműen a csúcson van, ennek ellenére sem hosszú életet, sem hosszú karriert nem tervez.

„Gyűlölöm az öregedés gondolatát is, de ettől még eljön az az idő, úgyhogy nem tervezek hosszú életet a színpadon. Egyszerűen nem látom magam ott sokáig. Ha már nem vagyok kellően fiatal, aktív, jól kinéző előadó, nem érezném jól magam odafenn. Nem tartanám magam ízlésesnek és hitelesnek, ha öregen balf*szkodnék a közönségnek. Ha azt érzem, a színpad véget ért, szeretnék majd írni, könyveket kiadni” – vallotta be Alex a Story magazinnak.

Alex szerint a boldogság egy illúzió, és nincs olyan, hogy minden jó és úgy is marad. Ezért ő nem boldognak, inkább elégedettnek mondaná magát, igyekszik harmonikusan élni, véleménye szerint nehéz idők várnak az emberiségre.

„Jól élem meg a jelent, de örülök, hogy magamon kívül nem sok mindenért, mindenkiért vagyok felelős. Sosem vágtam bele a családalapításba, és úgy gondolom, ez jó is így. Azt hiszem, nem sok jóra számíthatunk a jövőben, úgyhogy nem is tervezek most gyereket. És szerintem a mostani szülőknek is fel kéne készíteniük a gyerekeiket arra, hogy húsz év múlva kínkeserves küzdelem lesz minden napjuk” – jelentette ki az énekes a magazinnak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés