ACNEWS

2024. September 16.   |   Edit napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Cafatokra tépik Hosszú Katinkát a a gyűlölködők a nyílt levele után

Fotó: Youtube / M4
Fotó: Youtube / M4
Olyan harcba kezdett most Katinka, amit nem nyerhet meg: Milák Kristófot pajzsként használva útszéli módon támadja az úszószövetséget.
Hirdetés
Ad image

Elképesztő, ahogy gyalázzák, cafatokra tépik Hosszú Katinkát a MÚSZ-nak írt nyílt levele után. Akit sokan azzal vádolnak, hogy pénzéhes. Mások azt kérik számon rajta, hogy miért nem vonul vissza. Sajnos Katinka tesz róla, ha már az úszó eredményeivel nem tudja, akkor a botrányos állításaival vonja magára a figyelmet. Na, ez a baj.

Diplomatának pocsék

Mondjuk ki: a háromszoros olimpiai, kilencszeres világ-és tizenötszörös Európa-bajnok Hosszú Katinka zseniális úszó volt. Diplomatának viszont pocsék. Június 30-án az Eurosport szakkommentátoraként tett meggondolatlan kijelentésével jól összeugrasztotta Milák Kristófot és az edzőjét, Virth Balázst. A hír persze eljutott mindkettőjükhöz. Mentálisan segített ez Kristófnak a másnapi 200 méteres pillangó döntőjében? Nem. Ártott neki a frissen generált belharc? Ez nem is kérdés.

Ismét rosszkor szólalt meg

Ráadásul Katinka most ismét rosszkor szólalt meg. Akkor, amikor mindennek Milák Kristóf olimpiai aranyérméról, az ünnepléséről kellene szólni. Erre mi történik? Katinka megint ellopta a showt. Mint azt az AcNews megírta, Hosszú a Facebook oldalán közzétett nyílt levelében alattomos, gerinctelen viselkedéssel vádolta a Magyar Úszó Szövetség vezetőit. Szerinte teljesen az ellenkezőjét csinálták, mint ami a dolguk lett volna, nem végezték el a munkájukat, sőt hátráltatták Milákot. Ezért Katinka a 467 ezer követővel bíró Facebook oldalán követeli, hogy mondjanak le. Erre számtalan olyan poszt született, amit jobb, ha el sem olvas, mert az élettől is elmegy a kedve. Ezekből mutatunk néhányat.

„…Nyilván kell a pozíció mert az úszás már kuka… Az utolsó úszó ikont úgy hívták hogy Egerszegi Krisztina aki megtartotta szerénységét, emberségét…” – írta Ferenc.

„Az alattomos és gerinctelen viselkedésről nekem az jut eszembe amikor befektetőket kerestél az éttermedbe, ami pár hónappal később becsődölt” – szúrt oda Martin.

„…Úgy érzem, hogy elsősorban nem Milákot véded, hanem csak felhasználod az egész esetét arra, hogy a szövetség fejét követeld személyes sértettséged okán” – világított rá Gabi.

Sértődött lenne Katinka?

„Nekem nagyon olyan érzésem van, ismerve Katinka anyagiasságát, hogy ő szeretne beülni vezetői tisztségbe. Miközben akiket ócsárol szintén olimpiai bajnokok és ellentétben vele, tanult emberek” – vélte Zsolt.

„Nem hiszem, hogy Katinkának sajtófőnököt kellene játszania és más nevében nyilatkoznia. Kb annyi köze van Katinkának Milákhoz, mint Mari néninek Nyírbátorból. Nála mindennek a vége az, hogy a magyar állam neki fizessen valami miatt…” – szögezte le Linda.

„Azt gondolom, hogy Katinka most Milák esetét használja fel a személyes sérelmeinek a megtorlására – vélte Edina.

„Azokkal a kétszínű emberekkel van a bajom, akik leálltak a rendszerrel jópofizni, azt anyagilag jól kihasználták, abból jogosulatlanul bőven ettek, mint te, s most, mikor lejárt az idejük, a szerződéseik a Duna arénával, partvonalon kívűlre kerültek, akkor kezdenek el itt megmondó hőst játszani. Eddig miért hallgattál 8 éven át…:)) Miért nem védted meg Milákot olimpia előtt…” – tette fel a költői kérdést Karolina.

„Nekem nem szimpatikus ez a nyílt levél, mert elvonja a fókuszt Milák olimpiai aranyérméről. És helyette a 200-on elért ezüstön füstölög, hogy az a MÚSZ hibája. Fantasztikus eredmény az ezüstérem is, és igazán rábízhatná Kristófra hogy a saját ügyében mikor és mit mond. Kicsit visszatetsző ez most, hiszen most Katinkával foglalkoznak, és azzal, hogy a francia nyert. Nem pedig Kristóf történelmi győzelmével, hiszen meg tudta ismételni hogy 2 olimpián is aranyat nyert, Amire csak Darnyi és Egerszegi volt képes!” – figyelmeztet Barbara.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés