ACNEWS

Merénylet készül Donald Trump ellen

Donald Trump Fotó: Unsplash
Donald Trump Fotó: Unsplash
Tucker Carlson félti Trump életét, mert úgy gondolja, hogy a napnál is világosabb, az ex-elnököt nemsokára megölik.
Hirdetés
Ad image

Tucker Carlson, a hírmédia ismert személyisége, a Fox News korábbi munkatársa nyíltan kiáll Donald Trump korábbi elnök mellett. Pár napja, az Adam Carolla konzervatív podcast műsorvezetővel folytatott beszélgetés során aggodalmát fejezte ki az egykori elnök biztonsága miatt.

A beszélgetés során Carlson rámutatott, hogy Washington különböző kísérletei Trump befolyásának aláásására kudarcot vallottak.

„Tiltakoztak ellene, szidalmazták, mégis nyert. Vád alá helyezték – kétszer is – nevetséges ürügyekkel. Sok mindent kitaláltak arról, ami január 6-án történt, hogy ismét felelősségre vonhassák. Nem sikerült. Visszajött, aztán vádat emeltek ellene. Nem működött – csak népszerűbb lett. Aztán még háromszor vád alá helyezték, és minden egyes alkalommal nőtt a népszerűsége” – mondta Carlson.

Az ismert szerkesztő felvetette, hogy ha az ellenállás hagyományos eszközei hatástalannak bizonyultak, akkor a következő lépés lehet egy szélsőségesebb, a merénylet – írja a Yahoo.

„Nyilvánvalóan a merénylet felé száguldunk. És ezt senki sem fogja kimondani, de nem tudom, hogyan nem lehet erre a következtetésre jutni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés