ACNEWS

Carrie Fishert a Csillagok Háborúja ölte meg

Carrie Fisher / Fotó: Shutterstock
Carrie Fisher / Fotó: Shutterstock
A színésznő azért kezdett el újra drogozni, hogy vékony maradhasson a Star Wars-folytatások kedvéért. Belehalt.
Hirdetés
Ad image

Carrie Fisher 2016 decemberében halt meg egy repülőgépen, Londonból Los Angelesbe utazva. Halálának oka hivatalosan szívinfarktus volt. A halottkém kokaint, metadont, etanolt és különböző opiátokat is talált a szervezetében.

A fiatalkori drogfüggőségéről mindenki tudott, még könyvet is írt róla, de jó ideje tiszta életet élt már.

Aztán a színésznő visszatért Leia hercegnő (illetve immáron tábornok) szerepében Az ébredő Erőben és Az utolsó Jedikben is. Természetesen az új trilógia zárórészében is számítottak rá, de a második rész forgatása után életét vesztette.

Most Carrie Fisher jóbarátja, a zenész James Blunt beszélt arról a walesi Hay fesztiválon, hogy hatalmas nyomás volt a színésznőn a forgatások alatt, mert a fimkészítők azt akarták, hogy minél vékonyabb legyen. Az ébredő Erő bemutatása előtt a színésznő le is adott 16 kg-ot, de ez sem volt elég a stúdiónak – írja az IGN.

„Carrie nagyon izgatott volt és pozitívan állt a dolgokhoz, de elég nagy nyomást helyeztek rá azért, hogy karcsúbb legyen. Beszélt is azokról a nehézségekről, amelyekkel egy nőnek kell szembenéznie ebben az iparban, hogy – legyen szó a mozivásznakról vagy a tévéképernyőkről – a férfiaknak meg van engedve, hogy megöregedjenek, míg a nőknek nincs” – árulta el a zenész.  

„Nagyon sok nyomást helyezett magára is, szóval ismét elkezdett drogozni, és lényegében megölte magát. Azt mondják, hogy a halála oka valamiféle szívelégtelenség volt, de elég drogot vett be ahhoz, hogy előtte egy nagyon jó bulit csapjon” – mondta James Blunt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés