ACNEWS

Christina Applegate bevallotta: már pelenkát kell viselnie

CSATOLMÁNY RÉSZLETEI Christina Applegate / Fotó: Shutterstock
CSATOLMÁNY RÉSZLETEI Christina Applegate / Fotó: Shutterstock
Christina Applegate nyíltan beszélt arról, hogy betegsége miatt milyen nehézségekkel küzd meg napról napra. Ilyen az is, hogy kénytelen pelenkát viselni.
Hirdetés
Ad image

Az 52 éves színésznőt, Christina Applegate-et pár évvel ezelőtt diagnosztizálták sclerosis multiplex-szel. A színésznő podcastjében, a MeSsy Podcast-ben egy közelmúltbeli vírusos betegségről számolt be, amely teljesen leterítette a lábáról. Olyannyira, hogy az SM, ami önmagában is súlyos és idővel bénuláshoz vezet, valamint a fertőzés együttese miatt nem tudta szabályozni a székletürítését. Így kénytelen volt pelenkát viselni.

Elmondása szerint a történet ott kezdődött el, amikor elkapta a Covidot, aminek rengeteg tünete hosszútávon is vele maradt. Rendszeresen súlyos hasmenések gyötörték, amiktől szádült. „Annyira rosszul voltam, hogy nem tudtam enni, aludni. Semmit se tudtam csinálni.” – számolt be az élményeiről. Végül orvoshoz fordult, és a székletvizsgálat kimutatta a vírust, ami a súlyos hasmenéséért volt felelős. „Akkor tudod elkapni ezt a fertőzést, ha valaki más ürüléke a szervezetedbe kerül. Azaz valaki más székletét ‘ettem’ meg véletlenül.” – magyarázta. Applegate egyébként azt gyanítja, hogy egy elviteles saláta lehetett a ludas, amit egy étteremben vásárolt. Aznap este hajnali három körül ugyanis arra kelt, hogy a saját székletében fekszik.

A súlyos vírusos fertőzés az SM-mel karöltve pedig nem volt egy sétagalopp. „Nem életed legszórakoztatóbb pillanata, amikor hajnali 3-kor lepedőt kell cserélned. Ekkor érkeztünk el arra a pontra, hogy inkább pelenkát fogok hordani.” – mesélte. „A felnőtt pelenkák valamiért rózsaszínűek és egy masni vagy virágminta van rajtuk, a feneked fölött. Nem mintha ezektől szexinek éreznénk magunkat. Ez csak egy dolog, amit kénytelen vagy elviselni, mert a tested nem működik jól.” – fűzte hozzá Applegate műsorvezetőtársa, Jamie-Lynn Sigler, aki maga is küzd a betegséggel.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés