ACNEWS

Cicciolina így cikizte ki Cinit

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Az expornós mellei egyre csak nőnek. Emiatt pedig nagyon aggódik, hogy előbb-utóbb Zalatnay Saroltára fog hasonlítani.
Hirdetés
Ad image

Cicciolina ugyan gyönyörű helyen él Olaszországban, a nyarat mégsem tudja igazán élvezni. Már nagyon elege van abból, hogy mindenhol felismerik, és egy perc nyugta sincs.

„Akkor is felismernek, ha nem vagyok kifestve. Ilyenkor egy perc nyugalmam sincs. A rajongók elvárják, hogy ilyenkor is művésznőként viselkedjek, mosolyogjak. A legjobban a lakóparkunk medencéjében érzem jól magam, és persze otthon, a cicáimmal” – mondta Staller Ilona a hot! magazinnak adott interjújában, melyben arra is kitért, hogy mostanában felszaladtak rá a kilók. Ennek kapcsán pedig durván odaszúrt egyet Zalatnay Saroltának.

„Megnőttek a melleim! Egyre nagyobbak… talán meghíztam, pedig nagyon odafigyelek a formámra. Az étkezésben törekszem az egyensúlyra: ha délben tésztát eszem, akkor este csakis saláta jöhet. Nem akarok akkora lenni, mint Zalatnay Cini. Régen 3-as méretű melleim voltak, de a szoptatás után megváltoztak, ezért megcsináltattam őket. Ma már 6-os, 7-es a méretem! Persze, ami hátrány, az előny is, a férfiak imádják a nagy mellű nőket.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés