ACNEWS

Coming outuolt a magyar énekes

Évek óta őrizte a titkát a jóképű sztár.

Hirdetés
Ad image

Évek óta őrizte a titkát a jóképű sztár.

Saját neméhez vonzódik Kocsis Tibor. Az énekes D. Tóth Kriszta műsorában mesélte arról először, hogy egy férfival él együtt. A rajongói és a sztárvilág egy emberként üdvözölte Tibó coming outját, amit az Instagramon is megerősített.

A szöveget változtatás nélkül közöljük.

„Vannak beszélgetések, amelyekre nehéz sort keríteni, mégis meg kell tenned annak érdekében, hogy békére lelj az életedben. Ezért ültem be D. Tóth Kriszta mellé az autóba, és meséltem hosszasan magánéletem olyan részleteiről, amelyekről még soha nem beszéltem nyilvánosan. Jubileumi év ez: kereken 10 évvel ezelőtt nyertem meg az X-Faktort, ráadásul idén lettem 40 éves – nem akarok tovább várni.

Boldog vagyok, szerencsés, és határozottan megkönnyebbültem! Köszönöm mindezt azoknak, akik körülvesznek és szeretnek, a páromnak, a családomnak és a barátaimnak. És köszönöm nektek is, akik olvassátok ezeket a sorokat, követtek, és hiszem, hogy a jövőben is mellettem lesztek, hallgatjátok a dalaimat és eljöttök a koncertekre! Nem magamra szeretném felhívni a figyelmet, hanem valamire, ami az életem része, és még nagyon sokak számára az, csak nem akarnak, vagy nem mernek róla beszélni. Büszke vagyok erre a beszélgetésre, és remélem, sokak merítenek erőt belőle. Ha egy embernek adtam ezzel valamit, akkor is megérte. De sokaknak szeretnék, mert mindenkinek joga van ahhoz, hogy őszintén élhessen, és igazán boldog legyen – én ebben hiszek!”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés