ACNEWS

Schumacher exe erotikus képeket árul az Onlyfans oldalán

Cora Schumacher Fotó: Instagram
Cora Schumacher Fotó: Instagram
Cora Schumacher új bevételi forrást talált: A Forma-1-es sztár, Ralf Schumacher exfelesége mostantól erotikus képeket árul az interneten.
Hirdetés
Ad image

Az Onlyfans-on sok pénzt lehet keresni a nagy eléréssel rendelkező emberek számára. Úgy tűnik, ezt a 46 éves Cora Schuhmacher is észrevette. A Forma-1-es sztár exe nemrégiben regisztrált a platformon.

„Szeretem a testemet, miért ne oszthatnám meg másokkal is?” – idézi őt a blick.ch. Körülbelül nyolc évvel ezelőtt már vetkőzött a Playboynak is. „A meztelenség nem újdonság nálam” – tette hozzá Ralf Schumacher egykori felesége.

A nő feminista érveket is felsorakoztatott. „A férfiak is mutogatják magukat meztelen felsőtesttel a közösségi oldalakon. De azt nem cenzúrázzák – pedig az is szexuálisan ellenálhatatlan. Én szabadon akarom és fogom mutogatni magam az Onlyfanson. De nem lesz mocskos, minden az esztétikai keretek között marad.”

Schumacher a magánéletében is boldog. „Újra van kedvem a férfiakhoz, és jelenleg újra randizom. De nem Ralfról van szó. Neki is megvan már a saját élete, akárcsak nekem” – mondta.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés