ACNEWS

Csak a pénzre hajt Schumacher Vanda, a Celebrandi aranyásója

Nem véletlen, hogy épp Vanda volt a Celebrandi legellenszenvesebb szereplője Fotó: RTL
Nem véletlen, hogy épp Vanda volt a Celebrandi legellenszenvesebb szereplője Fotó: RTL
Szegény, vidéki családba született – ez az RTL ellenszenves sztárjának magyarázata az agresszív pénzéhségére.
Hirdetés
Ad image

Amikor a Celebrandi múltkori adásában egy Gábor nevű férfi a videójában bemutatkozott, rögtön közölte, hogy csakis Bogdányi Titanillával szeretne ismerkedni. Magáról annyit mesélt, hogy nemrég lett negyven éves, egyedül neveli másfél éves kisfiát.

„Kedves Titanilla, mit szólnál egy olyan randihoz, hogy reggeli Budapesten, ebéd Milánóban, és vacsora Svájcban? – kérdezte Gábor. Bogdányi Titanilla nem ugrott az ajánlatra, nem szeretett volna randizni Gáborral. Pedig Jázmin Viktória jelezte, szerinte adnia kellene a dolognak egy esélyt, hiszen valószínűleg magángépe is lehet az udvarlójának.

„Ha privát gépe van, én elviszem!” – csapott le rögtön Schumacher Vanda a lehetőségre, aki ezután vitába keveredett a színésznővel.

„A privát gép, az privát gép” – magyarázta Vanda. Titanilla közölte, őt nem a magángép, hanem az ember érdekli, mire Vanda álszentnek nevezte őt. Persze, Vanda pénz istenítő mentalitása feltűnt a műsorvezetőknek is, akik rákérdeztek nála, hogy mi az oka.

„Én vidéken születtem egy nagyon szegény családba, érettségim sem volt, mikor feljöttem Budapestre – magyarázkodott Vanda. – És most olyan dolgokat teszek meg, amit bárki más megtehet, ha elhiszi magáról. Én ezért tolom ezt ennyire. (…) Nekem van egy családom, akit én támogatok. Addig, ameddig egy posztból, amin röhögnek rajtam ki tudom fizetni az Andrássyn a lakbéremet, a húgom teniszleckéjét, nevessenek. Nekem ez fontosabb”.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés