ACNEWS

Csak nyolcvan éves korára teljesült Fodor Zsóka gyermekkori álma

A színésznőt gyermekként sosem vitték el cirkuszba, holott nagyon vágyott rá. Most teljesült az álma, nem is akárhogyan, hiszen ő maga is a fellépők között lehetett.

Hirdetés
Ad image

A színésznőt gyermekként sosem vitték el cirkuszba, holott nagyon vágyott rá. Most teljesült az álma, nem is akárhogyan, hiszen ő maga is a fellépők között lehetett.

Fodor Zsóka nemrégiben Balatonlellén lépett fel a Magyar Nemzeti Cirkusszal. A társulat a Cirkuszhercegnőt adta elő, és hatalmas sikert aratott. Az előadással  a színésznő régi vágya vált valóra.

„Nagy élmény volt, még mindig a hatása alatt vagyok. Egy olyan porondon léptem fel, amiről álmodni sem mertem volna. Moravecz Leventének ez már a harmadik ajándék szerepe számomra. Slukkné karakterét formáltam meg  a Cirkuszhercegnőben, és amikor megjelentem a közönség előtt hatalmas üdvrivalgást hallottam, alig bírtam kivárni, hogy végre megszólalhassak” – kezdte lelkesen az AcNewsnak a színésznő, akinek belépőjéről videó is készült, és valóban látszik, hogy mennyire imádják a nézők.

„Olyan kollegákkal léptem színre, mint Buch Tibor vagy Gere Tamás, akikkel már többször is volt szerencsém együtt dolgozni. És megtisztelő volt, hogy Ifj. Richter Józseffel szívtam egy levegőt – folytatta Fodor Zsóka, aki azt is elárulta, hogy a darabban több cirkuszi mutatvány is van. – Van olyan jelenet, amiben kétlovas hintón jön be a primadonna a bonivánnal, van, amikor trapézon duetteznek a színészek, vagy teveháton lovagolnak. Az én szerepemben nem volt mutatványos jelenet. Egyszer Fekete Péter, az akkori cirkuszigazgató felkért, hogy legyek egy gálaműsorán konferanszié, de ahhoz be kellett volna gyakorolnom egy mutatványt. Akkor vett védelmébe id. Richter József, hogy ’Fodor Zsóka maga a produkció’.„

Az országszerte népszerű színésznő meghatódott azon, hogy a társulat milyen szépen bánik az előadásban szereplő állatokkal.

„Igazi állatbolond vagyok. Megkönnyeztem, amikor láttam, hogy a színfalak mögött ifj. Richter milyen szépen beszél az állatokkal, két jelenet között simogatja őket. Az egyik teve rá is hajtotta a fejét a vállára. Igazi mély kapcsolatot ápol velük” – ecsetelte Zsóka, aki tavaly volt először cirkuszban.

„A kislánykorom sajnos nagyon sivár volt. Vágytam rá, de sosem vittek el a szüleim cirkuszba. Most viszont pótolom ezt a gyerekkori álmot. Októberben és novemberben is lesz előadás a fővárosban egy felfűtött sátorban, mindenkit várunk szeretettel.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés