ACNEWS

36 évig azt hitte, hogy halott az apja, de ez még nem minden

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
Közel három évtized után fedte fel a titkát lánya előtt az édesanya.
Hirdetés
Ad image

Tiffany Gardner abban a hitben nőtt fel, hogy biológiai apja még kislány korában rákban elhunyt – ezt a tényt soha nem kérdőjelezte meg, és édesanyja is kitartott a történet mellett.

Tiffanyt édesanyja és az örökbefogadó mostohaapja nevelte fel, aki saját sajátjaként szerette a lányt. Tiffany azonban mindig is vágyott arra, hogy megtudja, vajon mennyire hasonlít az  elhunyt szülőjére, és azon tűnődött, milyen lett volna a kapcsolatuk, ha a férfi még élne. Több mint három évtized után azonban fény derült az igazságra.

A fiatal nő 2018-ban tudta meg, hogy valójában egy névtelen spermadonor segítségével fogant. „Édesanyám az első férjének tett ígéretként őrizte meg a titkot, aki négyéves koromban rákban halt meg – kezdte Tiffany a Mirrornak – Soha nem akarta, hogy bárki is megtudja, biológiailag nem az ő gyermeke vagyok. 1982-ben az orvosok azt tanácsolták a meddő pácienseiknek, hogy felejtsék el, hogy az eljárás valaha is megtörtént” – magyarázta a fiatal nő.

Tiffany felidézte azt az életet megváltoztató pillanatot, amely otthon, az édesanyja konyhájában történt, nem sokkal a 36. születésnapja előtt. 

„Úgy tűnt, mintha forogna a szoba, és csak arra tudtam koncentrálni, ahogy a konyhapultnak támaszkodva elmondta a hírt. Teljesen sokkos állapotban voltam” – idézte fel a fiatal nő. Bár ez egy hatalmas felfedezés volt, Tiffany megértette, hogy az anyukája miért titkolózott évekig.

„Tudta, hogy tönkreteheti a kapcsolatomat az első apám édesanyjával, ha ő, a nagymamám megtudja az igazságot. De azt kívánom, hogy gyerekként bárcsak elmondták volna” – árulta el Tiffany, aki rögtön a az édesapja keresésére indult, ám út közben meglepő felfedezést tett.

„Egy kereskedelmi DNS-teszt során egyeztettem a biológiai apám által felnevelt egyik fiúval. Az apám soha nem mondta el a fiainak, hogy donor volt. Amikor azonban rájöttem, hogy ki az a fiú, a közösségi médián keresztül felvettem vele a kapcsolatot” – magyarázta Tiffany.

Kiderült, hogy a férfi mindössze 40 percre lakik a nőtől. Tiffanyhoz hasonlóan a 40 éves Brad Pfaff sem tudta, hogy spermadonortól fogant, csak azután, hogy 2019-ben találkozott a féltestvérével. 

„Még aznap találkoztunk egymással, és azonnal éreztük a kapcsolatot. Most már nagyon közel állunk egymás családjához” – örvendezett Tiffany.

via

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés